Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADI SIšČANIN

Kazneno prijavljen zbog prijevare u gospodarskom poslovanju

novac
Davor Puklavec/PIXSELL
13.06.2012.
u 13:16

Osumnjičeni je kao odgovorna osoba jedne sisačke tvrtke u rujnu 2009. godine s tvrtkom iz Zagreba sklopio ugovor o prodaji robe iako je znao da na računu svoje tvrtke nema novca.

Kaznenu prijavu zbog prijevare u gospodarskom poslovanju zaradio je 25-godišnji Ž. M. iz Siska. Osumnjičeni je kao odgovorna osoba jedne sisačke tvrtke u rujnu 2009. godine s tvrtkom iz Zagreba sklopio ugovor o prodaji robe iako je znao da na računu svoje tvrtke nema novca.

Četiri je puta preuzeo robu vrijednu desetak tisuća kuna, obvezujući se da će je platiti po dospijeću, što nije učinio. Policijska uprava sisačko-moslavačka kaznenu je prijavu podigla i protiv tvrtke osumnjičenog.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije