Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život genija

Kazališna predstava o životu Stevea Jobsa

'Apple CEO Steve Jobs smiles during the Macworld Convention and Expo in San Francisco, California in this January 15, 2008 file photo. Apple Inc co-founder and former CEO Steve Jobs, counted among the
'ROBERT GALBRAITH'
11.10.2011.
u 23:42

Predstava o životu Stevea Jobsa počinje se prikazivati u utorak u New Yorškom kazalištu Public Theater.

Život suosnivača Applea, Stevea Jobsa, uskoro će biti prenesen na kazališne daske. Predstava naziva The Agony and the Ecstasy of Steve Jobs prikazat će život, ali i smrt ovog legendarnog inovatora, a biti  će odigrana u obliku monologa. Stvea Jobsa "oživjet" će glumac Mike Daisey. Na stranici kazališta predstava je opisana kao smiješna i dirljiva priča o ponosu, ljepoti, požudi i industrijskom dizajnu.

Pretpremijera ove predstave održat će se u utorak u kazalištu New York Public Theater.

Ključne riječi

Komentara 2

TO
Toni50
05:22 12.10.2011.

Kazališna predstava o životu Stevea Jobsa, dobro je dok nije neka točka u cirkusima !

OB
-obrisani-
13:16 12.10.2011.

Majka mu je bila Amerikanka otac Sirijac i nitko mu ne broji krvna zrnca [ To se u Americi ne radi ] a neki kvazi znastvenici sole pamet hrvatskom narodu o genetici........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije