Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT U TRGOVINI

Katarinu Peović verbalno napao muškarac: 'Nije me puštao na miru i na sav glas se derao'

Zagreb: Sabor nastavio sjednicu raspravom o Stečajnom zakonu
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
10.05.2022.
u 07:56

– Kad premijer otvori sezonu lova u Saboru tako da mi kaže da se trebam sramiti hodati ulicom, što drugo očekivati! – navela je

Saborsku zastupnicu Radničke fronte (RF) Katarinu Peović jučer je u trgovini verbalno napao muškarac. Otkrila je to jutros na svom Twitter profilu te poručila kako je "nije puštao na miru". 

"Jučer me u dućanu, dok sam kupovala namirnice, verbalno napao lik koji me nije puštao na miru i na sav glas se derao da nas četnike sve treba povješati na bandere. Kad premijer otvori sezonu lova u Saboru tako da mi kaže da se trebam sramiti hodati ulicom, što drugo očekivati!" navela je. 

Korisnici Twittera u komentarima su pisali kako su šokirani incidentom koji je zastupnica doživjela. 

"Strašno, strašno, kud ovo sve ide", "Koja li je ovo groteska od države", "Grozno", neki su od komentara. 

Ključne riječi

Komentara 46

RE
reborn
08:10 10.05.2022.

Ne znam što točno je ta osoba rekla Katarini, no koliko razumijem izrazila je svoje političko neslaganje s njezinim likom i djelom - upravo identično što i Katarina radi u Saboru. Licemjerno od nje da se žali zbog toga, jer upravo za sebe traži slobodu govora koju bi drugima uskraćivala. Pitam se od kada je krimen političaru koji non-stop govori verbalno uzvratiti sa suprotstavljenim mišljenjem?!?

DU
Deleted user
08:19 10.05.2022.

Čovjek je rekao što misli. Puno blaže od govora ove jugo revolucionarke u Hrvatskom saboru. I što je tu problem? Sloboda govora?

PS
Petar.Stijena
08:11 10.05.2022.

Obzirom da zadtupa ekstremne stavove koji 99% ljudi u ovoj drzavi ne podrzava, naravno da ce se naci jedna budala koja ce joj sasuti sve u facu. Meni nista cudno.. isto bi se dogodilo u bilo kojij drzavi europe ako ne i gore. Mora bit spremna na to

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije