Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Karzai "kupuje" talibane

Afganistanski predsjednik Hamid Karzai pozvat će talibane da polože oružje u zamjenu za posao i novac i to je temelj njegova mirovnog plana koji bi se financirao novcem međunarodne zajednice i uz potporu velikih sila, rekao je Karzai u petak za BBC

Komentari 4

Avatar trunchbull
trunchbull
17:40 22.01.2010.

Afganistan treba pripadti Paštunima, jer ne možeš nekome nametati demokraciju, kad je stoljećima nije imao. Svaki strani vojnik je suvišan na tlu Afganistana. Volio bih da se naši momci i djevojke povuku otamo, ali ova sužanjska vlast ih neće povući.

VL
XA
xaron
18:59 22.01.2010.

Re :trunchbull Osim Pashtuna tu su i Tadjici, Uzbeci, Hazari... te nema govora da Afganistan pripadne Pashtunima (kojih ima mnogo i u Pakistanu ). Osim toga Tadjici su i pobijedili u tom ratu te su njihove trupe usle u Kabul ( to je pisalo cak i u tisku ako se sjecas ).

VL
SM
sudo.m
19:00 22.01.2010.

Taj Karzaijev plan je vec osudjen na propast jer je Karzai Trojanski Konj i Talibani nisu sisali vesla da bi tako naivno nasjeli.To je moja subjektivna procjena! Mozda neko ima bolju procjenu????!!!!!

VL
OB
-obrisani-
21:05 22.01.2010.

Svašta I kad od tri Kalašnjikova koje posjeduje proda jedan još će mu ostati i za drugu prodaju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.