Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
serija pljački

Karlovac pod opsadom razbojnika. Pet pljački u dva tjedna

pljačka  (1)
Foto: Dominik Grgurić/PIXSELL
1/4
Autori: iš/VLM, zb/VLM
17.12.2011.
u 18:33

Pljačkaši se igraju s policijom. Komentar je to jednog Karlovčanina nakon sto su u jednom danu na isti način opljačkane trgovina u Ozlju i poslovnica Hrvatske lutrije u karlovačkom naselju Luščić.

Uz prijetnju vatrenim oružjem nepoznati počinitelj opljačkao je trgovinu u naselju Podbrežje u Ozlju.

Kako je izvijestila PU Karlovačka razbojništvo se dogodilo oko 17.10 sati, a očevid je u tijeku.

Time je nastavljena serija pljački na području Karlovačke županije. Sinoć je na meti pljačkaša bila pošta u karlovačkom Novom centru, a prije toga trgovina, kladionica i banka.

Karlovac je opet bio na meti razbojnika. Večeras oko 19.40, dva i pol sata nakon razbojništva u ozaljskom Podbrežju, opljačkana je poslovnica Hrvatske lutrije u naselju Luščić. Nepoznati počinitelj bio je maskiran i šokiranoj djelatnici uz prijetnju oružjem koje nije pokazao rekao: Ovo je pljačka! Dala mu je novac i pozvala policiju koja je vrlo brzo stigla na mjesto događaja, a kradena je veća svota novca.

Pljačkaši se igraju s policijom. Komentar je to jednog Karlovčanina nakon sto su u jednom danu na isti način opljačkane trgovina u Ozlju i poslovnica Hrvatske lutrije u karlovačkom naselju Luščić.

Komentara 15

DR
dreamteam
12:17 18.12.2011.

Zivjela hrvatska demokracija!!!

SA
salomonx
20:30 17.12.2011.

Ova slika nije iz Ozlja

EX
excell
06:16 18.12.2011.

to su markecovi desperadosi iz bosne...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije