Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na kućnom pragu
Povratak na članak

Karlovac ne želi na Babinoj Gori zbrinjavati i sisačko smeće

Samo dokumentacija stajala je oko 1,5 milijuna kuna. Sisačko-moslavačka županija dosad na zbrinjavanju otpada nije učinila gotovo ništa

Komentari 2

Avatar messerschmidt
messerschmidt
15:03 16.03.2012.

Vukelić je i koautor toga projekta. Famozni Vukelićev most je napravljen zbog tog smetlišta na Babinoj Gori za koje pojedinci vlasti znaju godinama. Kraj u kojem se to sprema je žestoka hadezeova glasačka mašina, koja će rađe jesti govna, ako je takva stranačka odluka, a stega se naravno, poštuje.

VL
VI
Vito
14:49 17.03.2012.

Karlovac ne želi na Babinoj Gori zbrinjavati i sisačko smeće Samo pogledajte sliku uz tekst pase zapitajte - Zar smo toliko bogati da bacamo sve i zatrpavamo plodnom zemljom? Englezi recikliraju najlon-vrećice, plastiku za jogurt, plastiku za motorna ulja... i. i od toga izrađuju željezničke pragove... Mi i dalje uništavamo šume i izrađujem pragove od kvalitetnih hrastova... EU stanovnoištvo, kao i USA stanovništvo, kao i Australsko stanovništvo, kao i Novozelandsko stanovništvo odvajaju otpad u kući i tako štede više od 60 % na cijeni odvoza komunalnog otpada... Očito smo prebogati kad nam je ispod časti odvojiti otpad prije bacanja u našu kantu ispod sudopera, ppair najednu hrpu, metal nadrugu, stako na treću, a plastiku na četvrto mjesto... Sve skupa ne zauzima prostora više nego kanta koja i sad postoji, samo su te četiri kante manje...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.