Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESTANAK

Karlova sestra: 'Sigurno nije počinio suicid, osjećamo da je živ'

Karlo Kurtanjek
Foto: NENO
15.04.2019.
u 19:20

Nestali mladić ostavio je pismo u kojem piše da ostavlja svu svoju imovinu obitelji

Misteriozni nestanak zagrebačkog studenta Karla Kurtanjeka dodatno se zapetljao njegovim pismom koje je obitelji napisao 9. travnja.

Mladiću koji se prošle srijede zaputio iz svoje stana na Vrbanima prema fakultetu na Kennedyjevom trgu u Zagrebu gubi se svaki trag.

Obitelj je objavila model bicikla kojim se Karlo vozio te su rekli da je svoj mobitel ostavio u ladici što inače nije uobičajeno za njega.

Njegova sestra Edita za 24sata govori da u pronađenom pismu nema oproštajnih rečenica te jedino piše da obitelji ostavlja svu svoju imovinu čime sestra pretpostavlja da misli na novac koji su im djed i baka ostavili te vjerojatno na neke osobne stvari.

Policija je u ponedjeljak otkrila da je Karlo na dan nestanka podignuo nepoznati iznos na bankomatu.

- Pretražili smo po ne znam koji put njegovu sobu te smo ovaj put pregledavali list po list papira iz njegovih ladica i detaljno ih iščitavali. Tad smo našli to pismo. Osim toga, znamo i da je dizao novac. Prema tome, ne radi se sigurno o suicidu, kako su neki nagađali. Malo nam je laknulo jer sad izgleda kao da je sve planirao, kao da je pobjegao iz nekog razloga, sigurno ga je nešto mučilo. Ne znam zašto nam se nije povjerio, ali hvala bogu, osjećamo da je živ - rekla je Edita za 24sata.

Prema njezinim riječima Karlo je bio izvrstan student, a to jutro imao je kolokvij. Trenirao je stolni tenis i išao je u teretanu pa mu nije bio problem voziti desetak kilometara do fakulteta. 

Inače je preko student-servisa radio u Lisinkom, a kolege s posla i fakulteta imaju samo najbolje riječi o njemu.

Podsjećamo, Karlo je visok oko 183 centimetara, atletske je građe te ima plave oči i plavu kosu. U trenutku nestanka na sebi je imao crnu jaknu s kapuljačom, crne traperice i smeđe tenisice.
 

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
20:37 15.04.2019.

koji god da je razlog dečko je osjetio da samo bijegom može nastaviti živjeti s tim....očito je da okolina nije razumjela ili podržavala to nešto....ili je znao da neće dobiti podršku ili odobravanje za "problem/razlog" unutar obitelji....

DU
Deleted user
20:35 15.04.2019.

Sretno dijete ma gdje god da krenuo. Nadji svoj svijet. Bog te cuvao !

Avatar Dumen
Dumen
19:44 15.04.2019.

Ostavila ga cura ili dečko ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije