Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA PREPISIVANJE
Povratak na članak

Karl Theodor zu Guttenberg povukao se s mjesta ministra

Kancelarka Angela Merkel ostala je u izbornoj godini bez najpopularnijega njemačkog političara

Komentari 14

EU
eugenie
13:32 01.03.2011.

Eto još jedan ko Gadafijev sin. Samo je to u Njemačkoj pa mu se doktorat poništava , a u nas?.... lol

VL
Avatar Dolar=0
Dolar=0
13:46 01.03.2011.

Guttenberg? zar nisu njegovi izmisli stampariju? Naviko baron da stampa. Nije trebao da stavi svoje ime kao pisac nego kao mecena .Ovakvih \"DR\" je pun svet. zato i vode covecanstvo u propast.

VL
DO
DoktorAmer
16:58 01.03.2011.

Naivac! Mogao je \"doktorirati\" sa Tudmanom i Djapicem, i tko bi ga ikad pitao, A za 50000 eura moze dobiti jos jedan na ekonomskom fakultetu. A kad mi udjemo u EU i malo ih poducimo kako se to radi.

VL
KU
kukuriku
17:40 01.03.2011.

dokor-amer,..kriteriji za Doktorate su kod nas (niti da yugu-nespominjemo) , pod sasvim drugim-\"kriterijima\" -kojih i nima-prodaja magle,...a BG,- \"tamo su Svi-doktori\" i \"filmski-glumci i statisti\".., jos´od Samoupravljanja su \"Doktorati\" u Hr....prepisivani sa Diplomskih Radnji -talentiranih Studenata .., koji su uglavnomm -zbrisali na Zapad zbog-lokalnih Mocnika,neperspektivnosti i $oldi !!

VL
BR
brancini22
21:05 01.03.2011.

da da nijemci, danas smo vidjeli na int. sta su nijemci izjavili po pitanju tog njegovog doktorata: takovih radnji kako je njegova ima u njemackoj 99% svih doktorata, ja sam protiv ovih u njemackoj desnih na valsti, ja sam uvijek za drugove i drugarice ali mi tu nije jasno sta je onda sa onih 99% drugih doktorskih radnji, ili kako sam procitao: drugi koji su pisali doktorske radnje naveli su imenom i prezimenom cojeka kojeg su citirali, to nije napravio ovaj njemacki ministar, i sad da skratim u cemu je tu razlika, izmedju onih koji su to napisali i rekli: on je rekao a ovaj je samo rekao \"on\" je rekao a nije naveo ime i prezime.

VL
XA
xaron
21:36 01.03.2011.

Re; dr Amer Tvoj G.W.Bush ( ex-presidente ) je doktorirao ( MBA ) na Harvardu ( HBS ) a po svojoj pameti NIGDJE nebi mogao zavrsiti ni za shustera. Pogledaj malo oko sebe ako si vec tamo , a pogledaj malo i bivse rukovodstvo ENRON-a, sve sami doktori ekonomije, a znamo sto su to radili.

VL
BR
brancini22
21:50 01.03.2011.

xaron-tocno busu je stari kupio diplomu i naucio ga letjet na avionima, ali kako sad stvari idu u americi nas drug obama za samo 2 godina na valsti uspio je udvostrucit zadzenost amerike, od 7 milijardi$ danas su dosli na 14 milijardi$, dakle sve je sranje i kod kapitalisticke amerike, nazalot neceju nase drugove i drugarice da izaberu

VL
BR
brancini22
21:51 01.03.2011.

dodatak ne 14 milijardi vec 14 bilijuna$

VL
ZV
zvocalo
00:29 02.03.2011.

Što bi naši ministri rekli : Koji kreten! Pa kod nas bi završio u Popovaći kad bi i zbog tako nečeg dao ostavku.

VL
PP
pp
02:43 02.03.2011.

brancini22 - pa razlika je u tome što u radu smiješ citirati samo moraš navesti izvor odakle si uzeo...on to nije napravio pa ispada da je to njegova umotvorina, a nije, tj. čovjek se kiti tuđim perjem...a to se ne smije...inače što se tiče toga kod nas mislim da je sramotno razvlačiti ljude poput Đapića za nešto što je uobičajena pojava jer svi to rade...to je licemjerno...naravno trebali bi sve te magistre poput Đapića i samog Đapića prozivat i poništit im magisterij...ali dok se to ne radi za sve ne trena ni za njega...

VL
EU
eurobanana
08:59 02.03.2011.

Za plagijat se . dobiva zakonski ili kazna ili zatvor . zamislite da se smije plagijat kopirati poput Windovsa (nebih se prodao niti jedan put) . znaci ako se odobri Gutenbergu ,onda svi idemo kopirati legalno

VL
JU
juma
18:51 02.03.2011.

Vidi se da ima nesto u genima...Djed mu je izvjesni pok. Jakob Graf von Eltz hrvatski drzavljanin i bivsi zastupnik u hrvatskom saboru...Vjerovatno su se nasi dobri narodni obicaji kroz stotine godina zivota na ovim prostorima ugradili u genetski kodd obitelji njemackih grofova von Elz. Tako je i pomenuti Karl T. zu Guttenberg nesvjesno postao zrtvom ove genetske anomalije...a sve do prije nekoliko dana je vazio za najpopularnijeg i medijski najeksponiranijeg njemackog politicara, a mediji su u njemu vidjeli nasljednika A. Merkel i buducega kanzelara.

VL
EU
eugenie
12:17 05.03.2011.

Auf Wiedersehen, auf Wiedersehen... ili kako već ide...

VL
SP
spec
11:12 13.03.2011.

Ono sto je zajednicko ovom \"gospodinu\" i jednom nasem gorstaku iz Osijeka je da su obojica prevaranti a ono sto ih razlikuje je da kad ih se jednom uhvati u prevari njemac ce priznati pogresku i podnijeti odgovornost za ucinjeno dok ce se balkanski primitivac i dalje praviti tosa i gospodin.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.