Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLOVENCI UPORNI
Povratak na članak

Erjavec: Bojkot Hrvatske ne mijenja ništa. Arbitraža može teći i bez nazočnosti jedne od strana

"Nemamo plan B. Naš plan A je arbitraža"

Komentari 30

DU
Deleted user
17:53 14.03.2016.

Je, to je kak si to mali Kekec zamislja! Bez Hrvatske ne ide ali bas nista!!!

VL
ZD
zdepar
17:57 14.03.2016.

ako je samo jedna strana u procesu, onda će se i rezultat primjenjivati samo na tu stranu, to je kao da se rastaješ sam od sebe

VL
Avatar WHAZZUP
WHAZZUP
17:56 14.03.2016.

ak imate samo jedan plan....onda ste osuđeni na propast....onak kak se veli..."bu.dala ima samo jedan plan"

VL
Avatar NeNormalan
NeNormalan
18:04 14.03.2016.

Arbitražni postupak može teći i bez nazočnosti jedne od strana, ali to vam ne znači apsolutno ništa jer ne priznajemo nikakve odluke takve arbitraže, a ti probaj spustiti šapu na naš teritorij pa ćeš ostati bez zuba.

VL
ZD
zdepar
17:55 14.03.2016.

hoćete li u četvrtak ponijeti "dodatne argumente"

VL
KA
kajinx
17:59 14.03.2016.

Možete se igrati do mile volje. Arbitražni sud ne postoji.

VL
PA
Pape5
18:02 14.03.2016.

A koga je uopće briga, za jednu od strana, vas? Nebitni ste!

VL
Avatar TvojUjko
TvojUjko
18:03 14.03.2016.

kakoo bi do mora slovenčeki, nikad im nebi dao jer su za*** društvo

VL
CR
crocro
18:06 14.03.2016.

Drago mi je da je gosp. Erjavec i u pravnoj i u stvarnoj zabludi. Vidjeti ćemo tko će i da li će itko Hrvatskoj isporučiti račun za slovensku čežnju uzimanja Hrvatskog mora ispred Hrvatske obale. Kada bi se i ostvarila želja tj. snovi gosp. Erjavca i nekakva arbitraža donijela odluku da će slovenija biti vlasnik mora ispred Hrvatske obale, naravno da Hrvatska to ne bi prihvatila, odluku proglasila ništavnom i neobvezujućom za Hrvatsku i što se onda dešava? Dešava se to da Hrvatska i dalje ostaje u posjedu svojeg Hrvatskog mora kako je i sada i neće dopustiti slovencima da ulaze pred Hrvatske obale u Savudrijsku valu i da će se slovenija morati pomiriti s činjenicom da će se možebitno spor nastavlja na nekom od međunarodnih sudova pravde a ne nikada više na nekakvoj arbitraži. Oni to dobro znaju i zato se tješe dok ne progutaju knedlu.

VL
PE
pep
18:00 14.03.2016.

tako je g.erjavec , poslije mozete na veceru sa sudcima pa se dogovorite za dalje.

VL
Avatar antuntun55
antuntun55
18:10 14.03.2016.

Istina....i Slovenija može imati more,treba joj samo dovoljno velik lavor, i nekoliko araka papira ,i evo i mornarice..

VL
HR
hromcan
17:58 14.03.2016.

Može teći ali nas ne obavezuje.....

VL
RI
Ringo
17:59 14.03.2016.

Ima međunarodni sud za pravo mora. Samo taj Slovencima ne odgovara, jer bi izgubili.

VL
OV
Ovozemaljski
18:49 14.03.2016.

Niti jedan ljevojugaski komentar, njima je vaznije mrziti vlastiti narod, sta je komunjare, opet ste u misju rupu se sakrili!

VL
ST
strpljenspasen
18:11 14.03.2016.

Kad na vrbi zasvbi!!!!Sud je apsurdan kao i suci i cijeli proces .Leglo korupcije !!!!

VL
CR
crocro
18:29 14.03.2016.

Ako je vaš plan A arbitraža, samo se držite toga plana. S kime se vi arbitrirate? S kime? Sami sa sobom vodite arbitražu. Tamo nema Hrvatske. Arbitraža je propala stvar. A Hrvatska je baš htjela asrbitražu. Ali ste vi prevarili Hrvatsku i minirali cijeli arbitražni proces. Pa normalno da je Hrvatska "uz suze" morala izaći iz toga procesa kao prevarena strana od strane prijateljske slovenije. Zato sada slovenija sama sa sobom vodi arbitražu. I misle kako će sami sebi uzeti komad Hrvatskog teritorija u obliku mora. A kada stigne njihova presuda i ako krenu u Hrvatsku Savudrijsku valu, a ono STOP na sredini Savudrijske vale i zapovijed: "Na lijevo za 180 stupnjeva" kreni. Pa da vidimo tko će silom ući na Hrvatski teritorij.

VL
DE
dernek
18:28 14.03.2016.

Nije to bojkot oni su jasno i dokumentirano povukli iz arbitraze zbog vaseg muljanja i nije jasno izmedju koga je ta arbitraza izmedju slovenije i slovenije.

VL
CR
crocro
18:44 14.03.2016.

Kako su se slovenci naivno pokušali dokopati Hrvatskog teritorija tj. Hrvatskoga mora. Mislili su da će potezom pera birokrata Hrvatska predati svoj teritorij slovencima i oni preko noći postati "pomorska sila" a Hrvatska preko noći ne bi mogla noge umočiti u more u Savudrijskoj vali, jer bi slovenski policijski čamac bio pred Hrvatskom obalom i svatko tko pokuša ilegalno umočiti noge u slovensko more pred Hrvatskom obalom, onda bi ga slovenski policajci iz čamca samo mlatnuli pendrekom po nožnim prstima i viknuli: " Nemate pravo s Hrvatskog kamena gurnuti noge u slovensko more". Majko mila što su teške naivčine. I umjesto da se skriju u mišju rupu jer su minirali cijeli proces oni još imaju obraza i snage napadati Hrvatsku i proglašavati kako čekaju odluku arbitražnog suda koji slovenci vode sami sa sobom jer tamo nema Hrvatske kao jednog od subjekata. Može biti da su u sudnicu u klupu posjeli zemljopisnu kartu Hrvatske Savudrijske vale. I pred nju stavili mikrofone, a ona se ništa ne buni. Pa će zaključiti da je Hrvatska zemljopisna karta predala svoju Savudrijusku valu slovencima. A kada se slovenci probude, a pred njima samo stoji zemljopisa karta, a pravo plavo more stoji tamo daleko u Hrvatskoj.

VL
ST
stefj
17:59 14.03.2016.

Istina je da arbitraža teče dalje, no sad je stvar opet samo politička. Hrvatska neće priznati, Slovenija hoće i opet smo gdje smo bili prije arbitraže, za nekoliko desetaka milijuna lakši... Nijemac i Francuz koji su u arbitraži neće nikada priznati da su potkupljeni i štitit će svoj ugled, nama su šansa Ameri da to poklope i presjeku. No za tako nešto treba malo pričekati rast cijena energenata, pa će opet sve skupa postati aktualno i međunarodno...

VL
NA
navijeke
18:30 14.03.2016.

Erjavec pili naopako. I on i kompromitirani arbitri znaju da su napravili nezapamćen skandal u svjetskim razmjerima, kao i da ovi "časni" arbitri više neće moći arbitrirati ni u vrtićkim igrama. Mokri slovenski snovi o otimanju hrvatskog teritorija odlaze uu ropotarnicu kao i njihove negdašnje ribarske perjanice Riba 1 i Riba 2. Slijedeća instanca je Haag i ICJ, (ne Hamburg i Sud o pravu mora) jer susjedi nam već uzurpiraju dio kopna, a htjeli bi još.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.