Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIH

Kardinal Puljić i nadbiskup Vukšić otpušteni iz bolnice, negativni na koronavirus

Vinko Puljić
Foto: Dusko Jaramaz/Pixsell
1/3
12.12.2020.
u 19:04

Nakon što su osjetili simptome te nakon što je testiranjima potvrđeno da su pozitivni na virus SARS-CoV-2, kardinal Puljić i nadbiskup Vukšić hospitalizirani su 2. prosinca u Općoj bolnici u Sarajevu.

Kardinal Vinko Puljić i nadbiskup-koadjutor Tomo Vukšić otpušteni su u subotu iz bolnice u Sarajevu pošto je na ponovljenom testiranju utvrđeno da više nisu zaraženi koronavirusom, priopćeno je iz nadbiskupskog ordinarijata vrhbosanskog.

Kardinal Puljić i monsinjor Vukšić osjećaju se dobro i oporavak nastavljaju u svojoj rezidenciji, dodaje se.

Po izlasku iz bolnice kardinal Puljić izrazio je zahvalnost osoblju Opće bolnice u Sarajevu te svim vjernicima koji su ih pratili molitvom.

"Obojica želimo zahvaliti tolikim dobrim dušama koje su izrazile solidarnost s nama u bolesti i molili za naše zdravlje. Te su molitve bile snaga na putu borbe sa zarazom", izjavio je kardinal Puljić.

Iskazujući zahvalnost liječnicima i medicinskom osoblju rekao je da je posebno ohrabren time što se osobno uvjerio da se oni podjednako odnose prema svim pacijentima i iskreno se skrbe za njihov oporavak.

"Prošavši kroz to iskustvo borbe sa zarazom korone, osjećamo potrebu ponovo naglasiti važnost opreza i odgovornosti čuvanja vlastitog i tuđeg zdravlja“, poručio je vrhbosanski nadbiskup.

Nakon što su osjetili simptome te nakon što je testiranjima potvrđeno da su pozitivni na virus SARS-CoV-2, kardinal Puljić i nadbiskup Vukšić hospitalizirani su 2. prosinca u Općoj bolnici u Sarajevu.

Komentara 6

BH
Bunjevac=Hrvat
12:53 13.12.2020.

Hvala dragom Bogu za njihovo ozdravljenje!Najiskrenije.

KA
Kalimero4
22:45 13.12.2020.

Hvala Bogu, dragi naši, sarajevski bedemi i svjetlo Sarajeva.

PU
Puky2
13:45 13.12.2020.

Super vjest,veliki covjek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije