Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jovanović o hac-u

'Karamarkova katarza HDZ-a prošla je kroz džepove građana'

Željko Jovanović (1)
Patrik Macek/PIXSELL
26.10.2013.
u 12:15

Poručujem Karamarku, Vidoševiću i Kalmeti koji ništa ne vide i ne čuju neka napuste svoje udobne fotelje i neka zajedno igraju kviz ''tko manje zna'', rekao je danas Željko Jovanović u Zadru

Ministar Željko Jovanović na SDP-ovoj izbornoj konvenciji u Zadru je, komentirajući aferu u HAC-u, rekao kako je pravda očito spora, ali dostižna.

- Sve je ovo malo zakašnjelo. Znate da sam kao predsjednik Antikorupcijskog vijeća ukazivao na ogromnu antikorupcijsku hobotnicu koja je narasla pod postupanjem Kalmetinog ministarstva i njegove desne ruke Livakovića kada je cijena gradnje narasla tri puta po kilometru ceste i kada su troškovi narasli 20 puta. Za te novce moglo se izgraditi tri puta više ceste. Predugo je trajalo i nadam se da će biti po onoj da je pravda spora, ali dostižna i da će oni koji su bili uključeni u tu blagodatnu korupcijsku klimu koju je stvorio Kalmeta u svom ministarstvu za to i odgovarati i da će i novci koji su pokradeni biti vraćeni u hrvatski proračun - rekao je Željko Jovanović.

- Karamarko kaže da je HDZ doživio katarzu, a katarza je prošla kroz džepove građana. Karamarko je kao šef tajnih službi izgleda štitio pljačkaše da ih se ne otkrije, a ja poručujem Karamarku, Vidoševiću i Kalmeti koji ništa ne vide i ne čuju neka napuste svoje udobne fotelje i neka zajedno igraju kviz \'\'tko manje zna\'\' -rekao je Jovanović dodajući da je korupcija u HAC-u krenula iz Zadra, a da Zadar nije zaslužio gradonačelnika kakav je Kalmeta.

Većina govornika uvjerena je da Zadru skoro slijede novi izbori, a saborski zastupnik SDP-a Peđa Grbin je rekao: \'\'Sinoć kad sam se vozio pored Remetinca vidio sam policajce i nadao ssam se da nekog dovode, ali bit će to uskoro\'\'.

>>Kalmeta o HAC-u: Dosta mi je tog tipa. Tužit ću Stanića!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije