Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbori u hdz-u

Karamarko: Milinović i Kosor su nervozni jer sam favorit

Tomislav Karamarko (1)
Foto: Alen Brodar/VLM
1/3
07.05.2012.
u 18:18

Neću odgovarati na njihove provokacije jer želim pozitivnu kampanju budući da je u pitanju ugled stranke koja se već predugo valja po blatu, rekao je Karamarko u Krapini

– Na neki sam način istaknut kao favorit u utrci za predsjednika stranke i mislim da je upravo to kod mojih protukandidata Milinovića i Kosor izazvalo nervozu. Ne znaju to podnijeti na jedan sportski način, već se bave insinuacijama i konstrukcijama koje doista nemaju smisla. Ja na njihove provokacije neću odgovarati jer želim imati pozitivnu i dobru kampanju budući da je u pitanju ugled stranke koja se već predugo valja po blatu. Apeliram na kolege da vode pozitivnu kampanju kako bismo sačuvali dignitet svih naših članova, kao i stranke kao kolektiva – komentirao je u Krapini optužbe svojih protukandidata Tomislav Karamarko, kandidat za predsjednika HDZ-a.

U Krapinu se u pratnji Gorana Jandrokovića došao predstaviti zagorskim izaslanicima, koji će sudjelovati na općem saboru stranke i kojima je predstavio svoj program.

– Analizirao sam stanje u HDZ-u i uzroke poraza na prošlim izborima, kao i razvoj stranke u posljednjih deset godina i evidentno je da nešto treba promijeniti. Padali su nam i popularnost i ugled i među simpatizerima i među članovima, pa sam se odlučio kandidirati jer mislim da imam ideološki zaokruženu priču i to vrlo uvjerljivu. Iza sebe imam više od 20 godina rada za ovu državu, ali i pokretanje nekih procesa kao što su procesuiranje kriminala u privatizaciji ili komunističkih poslijeratnih zločina – rekao je Karamarko pozdravivši subotnji izbor Žarka Tušeka za najmlađeg predsjednika županijske organizacije HDZ-a u Hrvatskoj.

– Upravo je Tušek, koji je iznimno kvalitetan kadar i budućnost stranke, najava onog što ću ja kao predsjednik HDZ-a raditi, a to je oštro pomlađivanje stranke. U sljedećem sazivu Sabora najmanje će četvrtina zastupnika HDZ-a biti iz naše mladeži – zaključio je Karamarko.

Ključne riječi

Komentara 42

SO
sotokuco
18:32 07.05.2012.

Svi političari kukaju kako je teško biti na čelu neke stranke, puno obaveza, putovanja, odricanja, blaćenja, neimanja privatnosti itd., a oči bi iskopali jedno drugom da im baš tako bude. Sad ti budi pametan.

DU
Dudek
18:47 07.05.2012.

... Kako je Sanader nepoznat i od jednom kao meteor došao do tako visoke i odgovorne dužnosti? S ovim svim stvarima trebao bi se pozabaviti stručnjak kriminalistike. Biti domoljud znači voljeti svoju zemju i cijeli njen narod.Politika je unosan posao.. Lažeš- kradeš-ne odgovaraš za svoj kriminal nikomu. To je sva priča smrdljive rabote. Lipi moji birači!

JO
jojojo
21:51 07.05.2012.

tko god je mogao bit uz mesića 2000. godine ne može bit dobar nit za hdz nit za hrvatsku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije