Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠTRICA USMJERENA PREMA ZAPADU

Iz Rusije stigle nove prijetnje nuklearnim oružjem, Putinov savjetnik: Trebamo gađati zapadnu Europu

29.06.2023.
u 08:36

Zahvaljujem Hrvatskoj zbog povijesnog glasanja o proglašenju holodomora genocidom, poručio je lider Ukrajine Zelenski

Komentara 24

VV
Vražji Vrag
10:09 29.06.2023.

kako da komentiram članak koi mi je zabranjen za čitanje

Avatar Slava UA herojima!
Slava UA herojima!
12:35 29.06.2023.

Kremlj laže i odbacuje ono što ruski narod želi. Nova neovisna istraživanja pokazala su da jednak broj podržava pregovore o okončanju rata u Ukrajini kao i nastavak (cca 45:45%). Međutim, glasnogovornik Peskov rekao je da njihovi podaci pokazuju dominantnu podršku specijalnoj vojnoj operaciji i Putinu...ruskim lažima nema kraja

BR
Brankko
13:22 29.06.2023.

Rusija će u neko vjerojatno ne baš daleko vrijeme trebati ozbiljnu deputinizaciju -- to nije samo uklanjanje putinovskoga kadra, to je i na neki način preodgajanje onoga dijela stanovništva koje putinski režim drži već godinama u zabludi. A uz to ide i plaćanje ratne odštete Ukrajini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije