Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radovan Karadžić tvrdi
Povratak na članak

Karadžić: Bivši premijer N. Valentić u Iranu dogovarao rakete za muslimane

Uvjeren sam da Hrvatska ima dokumente koje tražim, zahvaljujem RH više na dobroj volji nego na rezultatima pa ćemo biti precizniji, izjavio je bivši vođa bosanskih Srba.

Komentari 23

AH
ahoj
18:59 15.02.2010.

haha baš bi bilo dobro da mu daju jeno dve kolajne i šajkaču na glavu to im je itak narodna nošnja

VL
BT
bili-tartuf
19:06 15.02.2010.

a,..lipa im je cila Svita-Serba optuzenih u Haagu,..i sada cé im Svima postati Jasno..., zasto je bila Neizbjezna Oluja 95....!!

VL
JA
jarac
19:11 15.02.2010.

Dragi prijatelji; zar vam se ne čini da do traženi dokumenata prije dolazi Karađić za svoje obranu,nego naši generali za svoju obranu, Izgleda da je ovdje najbitnije da smo dali tužilaštvu sve,a sad dajemo i za obranu Karađića, vjerovatno našii u hrvatskoj misle da su naši generali pametni pa im je dovoljno da se samo usmeno brane bez pomoći države. Žalosno,ali i tragično.

VL
BT
bili-tartuf
19:23 15.02.2010.

kamocés´,..pa tajna policija i HV-arhivi su pod Komandom druga Mesicá i njegovih asistenta,....ti se necíni ??

VL
PI
pipnicar
19:26 15.02.2010.

pa sto je tu sporno, srbi su uzeli svo oruzje a hrvati i muslimani su morali kupovati. Ili sbi misle da su trebali pucati iz kaziprsta i izgovarati piu.

VL
OB
-obrisani-
21:57 15.02.2010.

Neprijatelji Hrvatske trče posljednji krug. Lijepo li je živjeti u slobodnoj Hrvatskoj, koja uskoro ulazi u EU i gledati naše neprijatelje, kako očajnički bacaju zadnje klipove pod noge, Hrvatskoj. Da li je to u nečijoj režiji iz Tužiteljstva suda ili šire ili samog ofucanog Karadžića nije ni važno

VL
OZ
ozujsko
22:06 15.02.2010.

\"Aristarh\" ti si stvarno nepismen,ili ne znas nis od politike,pa cjeli zapadni, srednji i istocni balkan ulaze zajedno u EU.izgleda da si ti prespavo zimu k`o medvjed.

VL
AP
ApoloniDafne
05:24 16.02.2010.

Zapanjena sam \"mojim \" komentarom na gore navedeni tekst.Kako je moguće da netko uzme moj nik , nije mi jasno! Iako kontekstualno nisam protiv žestoke osude Karadžića, ja nikada ne bih napisala za Maršala tita: Jozo Mafiozo. To neka piše dr. Anto Kovačević, koji nije doktor i bespotrebno prevodi ( loše ) Getea na Hrvatski. Duboko izvinjenje svima na portalu.Iako nisu moji ,minusi su sasvim normalna ocjena za ovako kontradiktoran i užasan komentar!

VL
OB
-obrisani-
19:37 15.02.2010.

varas se malo...bili-tartuf..!! ..Koliko znam postoji i Ured za suradnju s Haaskim sudom pri Vladi RH. Sto je taj ured ucinio u ovoj stvari?..u smislu obrane, osim sto je slao dokaze.... Zelio bih to znati. Ali i Bajic sa svojoma svojom \"korumpirano-nesposobnom\" brigadom mogao je vise uciniti da je htio. A nije. Ili nek kaze tko ga je prijecio da nije ili nek odstupi. jeli vam poznato, ko salje Dokumente u Haag......pogodite..!!!!. .Mesic sigurno nije, kako neki vole spomenuti...!!!!

VL
OB
-obrisani-
18:48 15.02.2010.

Tvrdnja iz naslova kako je hrvatski premijer Valentić u Iranu nabavljao oružje (i) za muslimane u BiH baca dodatno svjetlo na prošli rat te dodatno opterećuje muslimansku \"nevinost\", naročito u ratu s Hrvatima. Za svaki cm teritorija izgubljenog u bitkama sa Srbima, potrudili su se taj teritorij namiriti od Hrvata. Očito je kako je naš narod u BiH kažnjen neposjedovanjem svog entiteta. Strašna \"nagrada\" za obranu BiH!

VL
OB
-obrisani-
18:50 15.02.2010.

Ma, što koga briga što taj tvrdi. Tvrdio je on i da je dr. Dabić glavom i bradom te da iscjeljuje, a u stvari je obični psihopat.......

VL
MA
maretipe
19:39 15.02.2010.

Ne mogu da vijerujem da ovaj trazi pomoc od HR jos jedan Zslovenac tih nam je dosta kao i fanteka smece.Karadicu kada ce te vi SRBI+Zslovenci vratiti na HR crkvr ona ZVONA sto ste pokrali i one kuce sto ste porusili i omoguciti HR da se vrate na svoje.Ja 100% znam koje bi dokumente one sto tebe terete.A one dokumente ce nama TADIC i JEREMIC isto poslati gdije se vidi da JNA krade nase oruzlje i daje CETNICIMA mi imamo jedan MOG 21 A vi Srbi hiljade kako ste se smijali onaj ko Karadicu posalje dokumente da bogda bijo proklet cijeli svoj zivot.Ono sto ste vi Srbi ucinili u BiH me ne cudi da su trazili Atomske od nekoga samo da se brane drug Karadoka bilo bi ti bolje da si napravijo ono sto je Babic nego sto jos vise sramotis svoj narod na osluzenje kazne bi te poslao u TURSKU koliko si lud.Ovo nism ocekivao u mom zivotu kad sam ovo procito mislijo sam da sanjam svasta svasta jos malo cu jos citati da su Zslovenci isto bankrot i da traze pomoc od HR svasta

VL
OB
-obrisani-
19:49 15.02.2010.

..Zahvalan sam Hrvatskoj na pokazanoj dobroj volji i 15 poslanih dokumenata....izjavio je u haaškoj sudnici Radovan Karadžić, ------------------------------------------------------------ pa sto sad minusajte..ovaj post..?? nisam ja kriv..tako stoji u clanku., ili vas boli , da vam je HDZ ..opet...na listi nesposobnjakabnjaka godine..??..!!! ...obratite se JACI i BAJICU....!!!..ustanite , izadjite na ulicu...i riknite glasno i jasno...!!! ..ODLAZI BANDO LOPOVSKA...!!!

VL
SA
Sapientinus
19:57 15.02.2010.

Valentić...!? Možda je ugovarao nešto za svoje trgovačko muljanje ali rakete i slično? Dajte, dr. Dabić!

VL
OB
-obrisani-
20:05 15.02.2010.

.ni stiskanje botuna vam nece pomoci...!!! Kad vlada na celu sa JACOM padne , nadaleko ce se cuti. Tolike tonaže u padu ce izazvati orkane, uragane tsunamije.... -Ne znam kako je vama iz sredisnjice citati ove komentare, ali meni bi meni bi definitivno bilo neugodnjak :) ali kome od vas je ikada zbog necega bilo neugodno!!?? Pocelo je...Zakotrljalo se...KONACNO!!! Vrijeme je da se srusi taj HDZ-ov BASTION korupcije, lazi i krminala.

VL
OB
-obrisani-
20:14 15.02.2010.

kamoćemo Fali ti jedna šestica u nicku! Daj ispravi to.

VL
MA
marko53
20:52 15.02.2010.

wotan-Odgovor-sve manje.Ne poznajem niti jednog Hrvata Milanovića.Nego odgovori ti meni gdje sam pogriješio.

VL
AP
ApoloniDafne
21:00 15.02.2010.

Karadžić je sluga samoga Sotone. To je najveći zločinac i masovni ubojica poslije Hitlera.Preporučam svima da ne gledaju ovu sliku i ovaj pogled samoga pitona. Strašno. Iako se duboko grozim oduzimanja tuđega života i nikada ( bar mislim ) ne bih napravila onakvu osvetu poslije II WW , što se tiče ovoga lika prepuručam metodeJoze Mafioze. Pa ne bismo slušali ovakve gluposti!

VL
DU
Deleted user
22:38 15.02.2010.

Sad trazi ovaj dokumenat,,,pa ce poslije trazit dokumetan da se utvrdi koliko je RH isporucila nafte i goriva RS...........

VL
AN
andrijacatch
23:06 15.02.2010.

Šta je Dabić zapeo za te rakete? Kakve veze rakete imaju s genocidom i zločinima koje je on napravio?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.