Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Karabinjeri ucjenjivali predsjednika regije Lazio

italija
23.10.2009.
u 14:14

Četvorica karabinjera su od Marrazza tražili 80.000 eura za neobjavljivanje snimke. Pokrajinski zapovjednik karabinjera Vittorio Tomasone nazvao ih je "trulim jabukama" u tom redu vojske.

RIM – Četiri karabinjera uhićeno je u petak u Rimu jer su ucjenjivali predsjednika regije Lazio Piera Marrazza. Došli su u posjed jedne snimke koja je možda načinjena mobitelom, na kojoj se navodno vidi Marrazzo u intimnim trenucima.

Četvorica karabinjera su od Marrazza tražili 80.000 eura za neobjavljivanje snimke. Pokrajinski zapovjednik karabinjera Vittorio Tomasone nazvao ih je "trulim jabukama" u tom redu vojske.

Marrazzo je zahvalio na istrazi i karabinjerima koji su razotkrili ucjenu te je dodao kako je snimka s kojom su ga ucjenjivali lažna. Prema nekim izjavama Marrazzo je navodno platio ucjenjivačima iznos s četiri čeka, ali on to opovrgava.

 

Četvoricu podčasnika "karabinjera-ucjenjivača" uhitili su njihovi kolege u Rimu. Osim što su pokušali ucijeniti predsjednika Lazija, ucjenjivali su i druge osobe te organizirali dilanje droge. Zapravo stvorili su pravu bandu za organiziranje i provođenje krivičnih djela.

 


Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije