Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Unatoč Uskrsu, nastavljene borbe
Povratak na članak

NATO-ovi mlažnjaci presreli tri ruska lovca iznad Baltika; Kremlj: Snažno se borimo za Bahmut

Očekuje se donošenje presude Vladimiru Kara-Murzi u slučaju optužbi za izdaju. Političar na nekim ročištima nije mogao biti zbog oboljenja za koje tvrdi da je posljedica dva pokušaja trovanja u prošlom desetljeću.

Komentari 23

DU
Deleted user
08:14 17.04.2023.

Šef Čečenije i TikTok trupa Kadirov odbio se sastati s čečenskim vojnicima koji su se vratili iz zarobljeništva. Zamjerio im je"nedovoljnu pripremljenost i izjavio da se trebaju vratiti na prvu crtu i "dokazati da nisu bježali iz bitke". 🤣

VL
Avatar istovari
istovari
12:15 17.04.2023.

Rusko pravosuđe nije se promijenilo od dolaska Staljina na vlast...

VL
LU
lucio2
13:17 17.04.2023.

Kakva rupetina ta Rusija...

VL
DI
Dimnjak
21:53 17.04.2023.

Svu zamrznutu imovinu treba održavati pa tako i taj avion. Jednom kada se imovina odmrzne onda će sve zapadne zemlje plaćati odštetu za zamrzavanje kao i gubitak mogućih prihoda od zamrznute imovine. Te kazne za parkiranje aviona će platiti Kanadska vlada.

VL
HO
homofobic
06:20 18.04.2023.

Kremlj: Snažno se borimo za Bahmut! Pa zar ruseki nisu Bahnut osvojili vec dvadesetak puta u posljednjih 8 mjeseci?

VL
DU
Deleted user
23:54 17.04.2023.

iduca dva tjedna bit ce kljucna

VL
Avatar Foton
Foton
12:19 17.04.2023.

Vlaskovulicanec , americka prodaja energenata Europi je nekih 0.1% americke trgovine, trgovina oruzjem nekih 50 milijardi dolara godisnje, za Ameriku beznačajna suma, za to se ne ide u rat. Rat imamo jer Ukrainci ne zele u Putinov raj, pa see brane. A zapad im pomaze, da Pokaza da ee agresija u Europi ne isplati.

VL
MI
Mixy
12:37 17.04.2023.

Sada će svi horski da osude Rusiju zbog ove drakonske kazne od 25 godina koju je dobio ovaj opozicionar jer se usprotivio Putinu. Zašto isti kriterijum nije bio primenjen i u slučaju Assange? Pa on ništa nije slagao samo jee obelodanio američki prljavi veš i njihovo mešetarenje po svetu. Ovo što su mu Ameri uradili je na nivou najgorih diktatura na svetu , uništili su mu život ali niko više ne piše o tome. Školski primer licemerja i poslušničkog ponašanja prema USA

VL
FU
Fusnota
11:49 17.04.2023.

Napad na Belgord je teroristički napad ili je u pitanju defašizacija pobornika ruske agresije na Ukrajinu? Da rusi nisu dolili ulje na vatru, invazijom Ukrajine ne bi ni došlo do eksplozije u Belgordu??

VL
Avatar PravedniSrbin
PravedniSrbin
13:13 17.04.2023.

A šta Ameri rade sa svojim "izdajnicima" ?Oni su prvi koji kažu ,ne držite lopova ,nego onog koji je lopova prijavio!

VL
V0
Vlaskoulicanec4.0
10:21 17.04.2023.

Ne razumijem kako mediji ne shvaćaju ili ne žele shvatiti da je to sve gotovo. Zar nitko nije pročitao američki izvještaj koji je procurio. Ameri su postigli cilj: uvukli su Rusiju u rat i izolirali je od EU, prodaju EU skupi plin, prodaju nevjerojatne količine oružja po najvišim cijenama, energetski intenzivna industrija ide polako prema SAD-u jer si u Europi te cijene energenata ne može priuštiti, Njemačka je na koljenima. Zašto Amerima ne šmeka da je Macron bio u Kini pa su na brzaka poslali ovu ludu Baerbock? Koju su Kinezi otkantali... Dva su scenarija koja će se dogoditi u iduća dva mjeseca: ili će komedijaš pristati na pregovore ili će mu se "dogoditi nesreća" pa će njegov nasljednik početi pregovore. U svakom slučaju će se se facto zapečatiti ovo stanje i rat će se proglasiti gotovim te će se, da ne bude predočiti, javnosti predočiti plan reintegracije koja se nikada neće dogoditi. To je Ukrajina mogla imati već prije godine i pol bez žrtava, razaranja i gubitka teritorija. Ali rat je Amerima trebao...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.