Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Kapetan Rakitić i momčad pobijedili Benficu, ali ne i našeg komentatora

Marko Šapit je poslije utakmice, po staroj provincijalnoj navadi HRT-ovih reportera, više energije trošio na prijekore poraženima, nego na radost pobjedničke Seville i njezina kapetana

Komentari 23

MA
mate45
16:41 15.05.2014.

Dali je se meni učinilo ili je stvarno Ivan Rakitić u euforiji slavlja na sebi imao Hrvatski stijeg sa prepoznatljivom šahovnicom.

VL
ĆA
ćaćaća
16:56 15.05.2014.

a što očekivati od sjevrenokorejske tv zavene hrt..sjetimo se samo kako je hnd reagirao na otpuštanje novinarke karoline vidović a kako su reagirali kad se za sramoćenje branila slavica babić..svi su se digli na zadnje noge..očito je sjevernokorejski vođa uzor partiji i njeznim satelitima...

VL
PI
pinkec
16:41 15.05.2014.

Vrlo tipican i antagonistican odnos HRT-ovih sluzbenika prema hrvatskim sportasima i opcenito hrvatskim vrednotama! Sramota petokolonaska! Fuj!

VL
DU
Deleted user
17:44 15.05.2014.

Baš i je problem ta zastava jer se komentator bojao da previše ne hvali nekoga tko je toliki nacionalista ta ističe i ponosi se svojim porijeklom u ovakoj prigodi. Radman i njegovi poltroni bi mu to svakako zamjerili.

VL
DU
Deleted user
16:50 15.05.2014.

Iskreno govorec,je Benfica bila malo bolja na terenu,ali eto sreca je posluzila Sevilju,cestitke Sevilji.

VL
NI
nixonn
17:32 15.05.2014.

... dijeliti je nezahvano ... ipak, sasma je izlišno tumačiti komu se dodvoravaju centri moći, bilo HRT bilo neki drugi ( radijski i novinski ) ... netko je davno spomenuo da pomirbe između Hrvata nema, jer to ne žele ultralijeve snage u društvu ... tako i taj nesretno novinar ne zna kako odraditi nešto superjednostavno: na kraju iznijeti ( netko je to već komentirao ) Ivanovu biografiju i šlus ... samo, kad si neznalica, onda je i najjednostavnije nedostižno ... jer ti je jednostavno - presloženo i prekomplicirano ...

VL
Avatar Topgen
Topgen
17:11 15.05.2014.

Kakva TV takav i komentator.

VL
SO
Soljženicin
17:45 15.05.2014.

Napokon netko od pera da svom kolegi reče što ga spada. Nalipetao se Šapit ko čekić po vodi.

VL
DU
Deleted user
17:48 15.05.2014.

A i Rakitić bi trebao pripaziti i ne mathati s hrvatskom zastavom jer bi ga Pusić i Teršićka i ostala ekipa mogla proglasiti da veliča ustaštvo pa bi i Brazil mogao propustiti dokazujući FIFI da on samo voli zemlju izz koje potječu njegovi roditelji.

VL
DU
Deleted user
17:35 15.05.2014.

Sva sreća da je prenos ovog nesposobnjakovića ipak završio prije nego je javno pozvao na uhićenje kitića "zbog omalovažavanja aprotivnika"! Ne sjećam se da sam ikada morao biti svjedok nečeg ovako odvratnog kao sinoć. Tom liku ni na sjevernokorejskoj tv ne bi bilo mjesta. Ali na radmanovoj!

VL
DU
Deleted user
17:22 15.05.2014.

Zato je puno ugodnije slušati njemačke, španjolske i engleske komentatore i ekipe nogometnih majstora koji rade prijenose (uz HD sliku, podrazumijeva se :-). Koji crni HRT u 2014. godini ? Osim što ih moram plaćati, još da ih i gledam ?

VL
ŽU
županjac
17:40 15.05.2014.

Sve što jer valjalo otišlo je iz HTV-a. Ostali su diletanti poput Šapita, koji zapravo nije zaslužio svojom nekompetentnošću niti da bude kurir u poštenoj TV kući, a kamoli da komentira takve događaje. Nisam siguran, no čini mi se da je gledatelje pozdravio iz Torina. Znači li to da mu je za ovakav katastrofalan posao čak i plaćen put u Torino? Pa, gospodo iz HTV-a, to su troškovi koje smo mi svojom pretplatom (koju silom moramo plaćati) podmirili. A "komentatoru" dajem dva savjeta: neka pregleda komentiranje naših doajena Mladena Delića, Bože Sušeca ili sada Željka Vele i neka uči i samo uči, i drugo, neka nauči koji je osnvni postulat svakog novinarstva, a to je objektivnost i činjenice. Nije tvoje Markane da daješ svoje mišljenje o nečem što ne znaš. Prepusti to pravim stručnjacima, a ti prijatelju gledaj one koji znaju raditi posao koga ti ne znaš i uči, uči, uči...

VL
Avatar Ponosangay
Ponosangay
17:21 15.05.2014.

bas me interesuje kakav je to osjecaj imati posao koji od tebe trazi samo da pljujes po drugima, ovako nesto imaju samo extremne islamisticke radio tv postaje

VL
A1
Ardo 1944
18:04 15.05.2014.

Ovo je Ćosićeva škola i svi rade iste greške,a da o hrvatskom jeziku ne govorimo.

VL
Avatar antonija17
antonija17
18:44 15.05.2014.

Sta ces kad hrvat ne cijeni hrvata nego sasvim nekog treceg. Zato i hrvatska privreda nemoze dalje, jer hrvatski politicari stalno su u nekakvoj proslosti.

VL
JJ
J.J.
18:23 15.05.2014.

Registrirao sam se samo zato da bih komentirao veliku stručnost gospodina Starčevića - toliko ste energije i vremena uložili u pljuvanje (da, pljuvanje, nije kritika) HRT-ovog komentatora, a niste mogli zapamtiti čak ni osnovne podatke kao što je ime dotičnog (mala pomoć: nije Ivan). Pa prije nego opet počnete rigati vatru i zvate druge nesposobnima, malo bacite pogled na samog sebe. Usput, kolumnistu i komentatorima - tolika količina mržnje nije zdrava, a mislim da se još nije rodila osoba koja bi vama bila po volji ;)

VL
BL
Blekpanther
19:02 15.05.2014.

Negdje sam procitao po nasim portalima , Rakitic proglasen najvrjednijim a Beto najboljim igracem utakmice, a svi smo vidjeli da je Raketa proglasen igracem utakmice. Nisam morao gledati HRTV jer sam gledao Kabel TV gdje je kokomentator bio Felix Magat i na kraju interviju sa Rakiticem i Marinom gdje su jedan o drugom govorili u saljivom tonu. Vjerojatno Sapit zna da Rakiticevi nisu gledali Neretvu ni Sutjesku nego su Ivana vodili na vjeronauk!!!

VL
AS
ante_slavonac
19:17 15.05.2014.

Pa dobro,kada smo Hrvati na zadnje imali ovako nešto doživjeti?Jedan od najboljih nogometaša kao pravi vođa diže pobjednički pehar,gledaju ga milijuni ljudi po svijetu i dive se ovom krasnom dečku ali on je ponosan i na svoje porijeklo,gene a too je u našoj zemlji očigledno zabranjeno.Ivane uživaj i budi ti nama zdrav za Brazil a tipova kao Šapit ,nažalost će uvijek biti.Prema tome ova kritika upućena ovom kvazi novinaru je na svom mjestu.

VL
Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
17:44 15.05.2014.

Kakve gluposti piše Starčević. Na početku teksta pljuje po svim htv-ovim komentatorima jer zasipaju gledatelje pretjeranim informacijama koje nas, kao, ne zanimaju, a onda u trenucima slavlja od komentatora traži da hladno prepriča biografiju Rakitića... A da je kojim slučajem komentator zaista tad prepričavao biografiju Rakitića, ne brinite, Starčević je bio spreman popljuvati ga što nas gnjavi s podacima umjesto da prenese emocije!

VL
RA
rafaell
17:09 15.05.2014.

da imamo loše komentatore,stoji,no Šapit nije ništa lošiji od drugih,a ionako je premalo prijenosa,osim toga Benfica je bila bolja,više tražila pobjedu i nespretno(nesretno)a i previdom sudaca izgubila

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.