Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anđelko Stričak kandidat HDZ-a za varaždinskog župana

'Kao što sam stao u obranu domovine, tako ću se i sada posvetiti brizi i sigurnosti građana'

Anđelko Stričak
HDZ
20.03.2021.
u 11:03

Najavio je izgradnju svih planiranih aglomeracija kao osnovu za daljnji razvoj i poduzimanje svih potrebnih radnji da se Ivančica proglasi parkom prirode

Kandidat HDZ-a za varaždinskog župana je Anđelko Stričak, predsjednik Županijske organizacije i saborski zastupnik. - Zahvaljujući suradnji koju smo započeli i provodili kroz cijelo ovo razdoblje od četiri godine, oko dvije milijarde kuna investirano je u zdravstvo, obrazovanje, zaštitu okoliša, očuvanje radnih mjesta, komunalnu i društvenu infrastrukturu naše županije. Nismo se vodili stranačkim bojama, nego dobrobiti naših građana.

Naravno, u svemu tome imali smo podršku aktualne Vlade premijera Plenkovića bez koje sve ovo ne bi bilo moguće realizirati – rekao je na predstavljanju A. Stričak. Najavio je izgradnju svih planiranih aglomeracija kao osnovu za daljnji razvoj i poduzimanje svih potrebnih radnji da se Ivančica proglasi parkom prirode.

- Sigurnost i stabilnost postaju nezaobilazne teme. No, s ovim izazovima potrebno se razborito suočiti kako bi naši sugrađani bili što sigurniji. Kao što sam tijekom Domovinskog rata stao u obranu domovine, tako ću se i sada posvetiti upravo brizi i sigurnosti mojih sugrađana i stanovnika ove županije – dodao je.

Ključne riječi

Komentara 1

KO
Kokoiduhovi
17:46 20.03.2021.

A da govoriš hrvatskim jezikom? Anglomeracija ? Hrvatska enciklopedija; aglomeracija (od lat. agglomerare: skupljati). 1. Nakupljanje, skupljanje, nagomilavanje, zgrudavanje (npr. različitih ruda u kompaktnu masu), okrupnjivanje. 2. Cjelina nastala nakupljanjem, gomilanjem (npr. gradska aglomeracija nastala spajanjem gradova u veću urbanubanu cjelinu). Kaj si bil, na baušteli od malena, pa ne znaš naški?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije