Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zločin iz straha
Povratak na članak

Kao mali si je pucao u glavu, a kasnije je nožem napadao ljude

Kada je išao u treći razred osnovne škole, moj je klijent pokušao izvršiti samoubojstvo vatrenim oružjem...

Komentari 3

Avatar bosanac1951
bosanac1951
10:53 11.08.2014.

Kao mali si je pucao u glavu, a nožem je i prije napadao ljude. .........................Ovim gore sve je rečeno...No, ipak je usmrtio čovjeka nožem a ne kokoš...Policija i sudstvo neka odrade svoje...

VL
US
USA
11:30 11.08.2014.

I onda me lijevoliberalni likovi iz moje drzave koja nema smrtnu kaznu, blijedo gledaju kad kazem da se drustvo sa ovakvim odpadcima nema sto baviti, vec reciklirati po kratkom postupku. A kod nas su kazne zatvora za recimo pokusaj ubojstva caki na mah dugotrajne.

VL
Avatar franioprvi
franioprvi
14:50 11.08.2014.

Kad ce ovi nasi policajci liciti na policajce ? Svaki ima drob do poda. Zar nemaju obavezno tjelesno ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.