Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drugi dan intervjua
Povratak na članak

Kandidati: Plaća mora biti na razini koja sprječava korupciju

Dok bi jednima bila čast raditi za manju plaću, drugi su već i u samom postupku izbora vidjeli potencijalni sukob interesa

Komentari 6

DM
dominator_milanovic
16:35 25.09.2012.

pazi ti te face, te "kandidate", te tokove misli i te "ispitivace"... sacuvaj boze...

VL
OB
-obrisani-
16:44 25.09.2012.

Hehehe a svi skupa znamo kako će ova farsa od kak ti kandidatnih mozgova završit na natječaju...potkožit će ih sa velikim plaćama,njima će standard naglo skočit i opet će im biti malo...biće opet daj daj daj malo nam je...i naravno evo ti korupcije ....

VL
FE
Felicijen
17:27 25.09.2012.

Ta razina koja sprečava korupciju je kod nas posebno visoka. Tko će to platiti ?

VL
OS
osica
19:37 25.09.2012.

"Plaća mora biti na razini koja spriječava korupciju." ma dajte, molim vas - "kakva razina plaće i korupcija " - to je u tebi tvom odgoju, moralu, stručnosti poštenju - sve drugo su priče za malu djecu. Svi naši dosdašnjii visoki političari, uhvaćeni s "prstima upekmezu"- nisu imali male plaće, već ljepljive prste,a "moral" im je kako je ovih dana jedan rekao "sklizak". Eto, po meni "ljepljivi prsti i skizak moral " nema veze s plaćom jer nekima nije nikad dosta, nikad dosta.

VL
SI
sinaj
21:17 25.09.2012.

Uvijek ista priča. Dajte im plaću kakvu je imao Sanader i sve će biti ok;)

VL
AA
aabbcc
10:13 26.09.2012.

Plaća mora biti na razini koja sprječava korupciju ____________________ Bude mnogo jeftinije za takve ponovo otvoriti besplatni smjestaj na G.Otoku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.