Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POŽEŠKA ŽUPANIJA

Deset od 11 čelnih mjesta već u rukama HDZ-a

Ivica Galoić/Pixsell
17.05.2021.
u 00:18

Na prošlim izborima u ovoj županiji svih deset gradonačelničkih i načelničkih mjesta te mjesto župana osvojili su kandidati HDZ-a.

Dosadašnja gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić postala je nova županica s 58 posto glasova, dok je na izborima za gradonačelnika Požege pobijedio Željko Glavić s 50,13 posto.

Prije četiri godine kandidati ove stranke u Požeško-slavonskoj županiji ostvarili su apsolutnu pobjedu (11:0), osvojivši svih deset načelničkih i gradonačelničkih te mjesto župana.

Unatoč tome što se ova županija u medijima često spominje kao županija slučaj, HDZ-ovci su još uvijek u igri da rezultat iz 2017. ponove i ove godine ako njihov kandidat u općini Velika Dario Ivković u drugom krugu nadvisi protukandidata iz Grupe birača Roberta Hofmana.

 

Zorislav Antun Petrović kaže da nema bolje osobe za poziciju gradonačelnika od Tomaševića:

HDZ-u vise Zadar i Šibensko-kninska županija?

1/2

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije