Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODGOĐENA SMJENA
Povratak na članak

Kandidat za čelo HEP-a bankar Stanko Kežman?

Sabina Škrtić ne može u HEP zbog članka 20. Zakona o sukobu interesa

Komentari 4

Avatar airbizz
airbizz
16:18 06.09.2014.

bankar na čelu hepa može raditi samo jedno.proizvoditi profit na račun potrošača i rezanjem ljudskog resursa.taj neće sebi ukinuti privilegije. najbolja osoba na čelu takve firme je pravnik.upravitelj hepa mora provoditi zakone države i tržišta.

VL
5N
5th_november
09:57 09.09.2014.

@airbizz: ne moras brinuti, taj bankar je dokazano nesposoban da napravi ikakav profit. prema pricama iz Varazdinske banke, gdje trenutno predsjeduje, nikad nisu imali goreg direktora, a imali su ih navodno oho-ho. vele da covjek u 3 godine nije napravio ama bas nista, totalno se pogubio...njegov odabir je bio posljedica mutnih vlasnika banke, i Kutle se nesto spominjao, i drzava, itd., pa nije ni cudo da su odabrali "ne talasaj" lika. koliko cujem, novi vlasnik (sada je jedan vecinski) jedva ceka da ga se rijesi, pa valjda zato i ova prica s HEP-om. svaka cast SDP, vrhunski odabir kadra, stvarno ste svi bagra

VL
RO
rodjo123
11:35 05.09.2014.

Kako kaže Stavros: Kad se prijatelji raaastaaaju... :-)))

VL
VI
vilica
21:13 05.09.2014.

Zakaj struja ne pojeftini ako imaju takvu ogromnu dobit? Kaj moraju svakih 6 mjeseci novi vozni park dobit=?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.