Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sučeljavanje: Četvero predsjedničkih kandidata na Weekend Sessionu
Povratak na članak

Kandidat Hebrang bio u debati bolji od Josipovića

“Ništa što je u interesu Hrvatske nije mi strano. Pa ni Tito”, ustvrdio je na opće iznenađenje publike u Hypo centru predsjednički kandidat HDZ-a

Komentari 70

WE
webber17
19:20 03.12.2009.

Josipović je previše napuhan na svim ovim anketama i vidjet će se na izborima da nema nikakvih šansi... Andrija hebrang je previše toga prešao da bi ga čovjek poput toga cirkusanta u bilo čemu mogao pobijediti...

VL
VU
Vukovar91
23:42 03.12.2009.

Samo vi pricajte i kockajte se u Las Vegasu a moj kandidat ide polako ali sigurno prema Pantovcaku..procitajte njegov promidzbeni letak..majstorski obradjen..od majstora Mire. Polako ali sigurno,tiho i bez vike,bez uzbudjenja,stalozeno...kao ucenik Konfucijusa gazi,pliva,hoda i vesla i sve ce vas preveslat,Miroslav .Nema druge alternative za vasu sigurnost i boljitak Hrvatske,od prezimena Tudjman! PROMIDZBENI LETAK TUDJMANA,MIROSLAVA!!

VL
OB
-obrisani-
23:48 03.12.2009.

Koliko god mi je bio antipatičan ovaj Hebrang, moram priznat da je od početka kampanje uspio djelomično razbiti taj moj dojam. Ono što mi je upalo u oko je da je zaista borac, bez obzira na to da u ovoj bitci nema teoretske šanse jer većina HDZ-a podržava Sanaderovog kandidata Bandića. Iako nisam mislio da ću ikada takvo nešto zaželjeti nekom kandidatu HDZ-a a pogotovo ne Hebrangu, želim mu da on, uz Josipovića, uđe u drugi krug, radije nego ona dva probisvjeta od Bandića i Vidoševića.

VL
VD
vjer.domo
00:05 04.12.2009.

splićanin hdz-ovo biračko tijelo je najdiscpliranije i vjeruj mi da bandić sigurno neće ući u drugi krug. ako narod izađe na ove izbore u većem broju (do 80%) dr andrija hebrang će pobijediti u prvom krugu.

VL
ZA
zagrepcaninb
07:13 04.12.2009.

Vesna Pusić veli: Mesić je za Hrvatsku napravio više od Tuđmana. Gospođi je u svakom slučaju krivo što više nema neprežaljene joj Jugoslavije u kojoj je sljedništvo djada, koji je bio jedan od atentatora ja Stjepana Radića vrlo lako radilala karijeru. Danas, u slobodnoj Hrvatkoj, ma kakva ona bila, čak joj ni britanska obavještajna služba više ne može pomoći jer je i ona uvidjela da je guska (Vesna, cipela joj tijesna, čarapa joj uska, baš je prava guska ) i od nje digla ruke. A zbog gluposti joj ne može pomoći niti Bog.

VL
OB
-obrisani-
07:49 04.12.2009.

dobri su ovi izbori jer vuše neće biti mesića ani kajin ni pusićka nemaju izgleda, a sve ostalo je bolje....pusićka i kajin ne bi dobili ni 1 % glasova da mediji od njih ne prave ozbiljne kandidate, što oni nisu.......zašto toliko mediskog prostora nema npr Josip Jurčević

VL
PI
Pippo9
08:42 04.12.2009.

Ivo Josipović je Čovjek kooji je pisao optužnice protiv hrvatskih generala nikako ne može biti predsjednik države

VL
CR
crnidzafer
08:54 04.12.2009.

Sve neki kandidati sumnjivih proslosti jedino hebrang ne krije nista!!

VL
TO
tom
09:33 04.12.2009.

josipović i njegova supruga su pravni savjetnici u HAC-u, HEP-u i u čitavom nizu državnih poduzeća u kojima se naveliko krši zakon i pljačkaju hrvatski građani. josipovići sve to uredno naplaćuju i iz te love kupuju stanove po zagrebu. josipović je prljav, pokvaren i podmukao tip. tako da nije čudo da ga je u debati nadvisio jedan hebrang koji se nakrao love na shimadzu rendgenima! pa sad koji nam je lopov bolji??!!

VL
CR
crnidzafer
09:42 04.12.2009.

Josipovic je stvoren za nesto vise nije ona za predsjednika,jadan,neenergican promukla glasa neznam......

VL
BL
blaster
09:47 04.12.2009.

Niti jedan od ovih 4 kandidata nije ništa konkretno reko što će raditi kad dođu na mjesto predsjednika. Opet isprazne priče i floskule. Pa zar je teško objasniti što ćete raditi na Pantovčaku ali u okviru predsjedničkih ovlasti? Svi kvazi-intelektualci ovdje samo laprdaju, a ništa konkretno... Eh, valjda je to slika cijele države....

VL
NE
neni
11:35 04.12.2009.

To što je netko ima 2 fakulteta i svira klavir ne znaći da će biti dobar predsjednik. Isto tako ponižavati ljude i nazivati primitivcima zato što voze kamione je PRIMITIVNO. Predsjednik mora biti jaka licnost,što nije slucaj sa sa navedenimm pijanostom. S njim manipulira Milanović, a tko bi sve manipulirao s njim da dođe na vlast...Ljudi mu moraju vjerovati i mora voliti pod A1 vlastitu zemlju/ma koliko to zvući isprofanirano/A što je on po struci, je totalno nebitno ako ima sposobnosti oko sebe skupiti kvalitetnu ekipu!

VL
OB
-obrisani-
12:26 04.12.2009.

Koja nas je stranka dovela u ekonomsku krizu? Tko je kandidat te stranke za predsjednika? Hoćete li nagraditi HDZ zbog harača? Hoćete li nagraditi HDZ zato što nam je smanjio plaće? Hoćete li nagraditi tu stranku zato što je omogućila sve ove malverzacije koje sad izlaze na vidjelo?

VL
OB
-obrisani-
12:39 04.12.2009.

Bez obzira na ove predstave medijski favoriziranih kandidata ja ću svoj glas dati TUĐMANU. još samo 76 dana mesića pozdrav vaš zmijicamala

VL
OB
-obrisani-
14:38 04.12.2009.

Svoje državničke kvalitete Hebrang je najbolje pokazao kao ministar zdravstva kad je izgradio sustav u kojem se ni sam nije usudio liječiti.

VL
OB
-obrisani-
14:52 04.12.2009.

Kako to da te smeta što Josipovići imaju sedam stanova, koje su sami stekli ili naslijedili, a ne smeta te to da Tuđmani žive u vili koju je tata Tuđman oteo pravim vlasnicima poslije 2. svjetskog rata?

VL
OB
-obrisani-
14:58 04.12.2009.

Tko je ono, Josipović ili Tuđman, svome unučiću darovao banku koja je, vidi slučaja, propala čime je dida umro? Čija su djeca, Josipovićeva ili Tuđmanova, naglo se obogatila kad je tata postao predsjednik, a onda, kad je tata umro, naglo prestala pokazivati znakove menađerske genijalnosti? Ne zaboravi, Oluja, sjeti se!

VL
BI
bigboii
17:18 04.12.2009.

Hebrang je odličan kandidat za predsjednika. Šteta što su ga mediji lažno i krivo opisivali u medijima. Evo, i na ovaj način je pokazao da je i duhovit i opušten, a ne hladan kakvog ga mdiji prikazuju. Moj glas ima!

VL
Avatar punkufer
punkufer
17:20 04.12.2009.

Totalni drek od sučenjavanja i još veći od izjava! Ispada da su svi isti, a samo se radi o tome da ciljaju na isti profil glasača - onih kojih ima najviše.

VL
ST
stipan1
16:10 06.12.2009.

jedino miroslav tudjman moze svojom pamecu,postenjem i neovisnoscu od medija (koje su uglavnom u udbasko-ljevicarskim rukama) nesto napraviti za hrvatsku. svi ovi ostali su slicni i bezlicni,duboko uronjeni u prljavstinu i brzo bogacenje,medijsku prostituciju,robovski poslusni prema stranim gospodarima... naprijed miroslave!!!!

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.