Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glasnogovornik kancelarke:

'Nije Merkel pala jer je kolabirala, već zato što se raspao stolac na kojem je sjedila'

angela merkel
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
26.07.2015.
u 00:01

Mediji podsjećaju da je kancelarka Merkel kolabirala i početkom prosinca 2014., na stranačkoj konvenciji CDU-a u Koelnu.

Njemačka kancelarka Angela Merkel pala je u nesvijest u subotu navečer tijekom otvorenja 104. Wagnerovog glazbenog festivala u Bayreuthu.

Tako su barem objavili vijest gotovo svi njemački mediji.

Kako javlja Bild, kancelarka Merkel srušila se u kafiću tijekom prve pauze Wagnerove opere u tri čina "Tristan i Izolda".

Tijekom stanke za kavu, kancelarka je pala u nesvijest.

Pala je sa stolca, a mnogobrojni uzvanici odmah su kancelarki Merkel pritekli u pomoć. Kancelarka je u nesvijesti bila oko dvije minute - piše Bild, a prenose svi njemački mediji.

-"Nije kancelarka Merkel pala jer je kolabirala, već zato što se raspao stolac na kojem je kancelarka sjedila - priopćio je Georg Streiter, glasnogovornik njemačke vlade.

Kancelarka Merkel odgledala je operu do kraja, kao da se ništa nije desilo.

"Jako mi se dopala izvedba", kratko je prokomentirala Merkel.

Mediji podsjećaju da je kancelarka Merkel kolabirala i početkom prosinca 2014., na stranačkoj konvenciji CDU-a u Koelnu.

Liječnici su kao razlog tada naveli stres, iscrpljenost i dehidraciju.

>>Užičko kolo za Angelu Merkel

Komentara 60

DU
Deleted user
07:28 26.07.2015.

Stres, umor, iscrpljenost...pa normalno, nakon svega (putovanja, sastanci, odluke, teret dgovrnosti....) odslušati još par sati opere, da je i doma bilo bi preveć! Dobro zdravlje i više odmora želim gospođi Merkel!

BA
balic
09:11 26.07.2015.

Zena radi ,nasima se ovako sta ne bi ikad moglo dogoditi.Kad ustajes u deset i kasnis na sjednicu ,Sabor vjecito prazan ne moras se bojati nesvjestice..

DU
Deleted user
01:41 26.07.2015.

napila se..i to je to

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije