Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka na velikim mukama

Kancelar osudi teror Hamasa, a zatim ruča sa sponzorom terora

13.10.2023.
u 07:58

Čini se kako su ovi posljednji događaji samo ubrzali najavljivanu promjenu zakona koji će označiti završetak "kulture dobrodošlice" za migrante u Njemačkoj

Komentara 5

Avatar horuk
horuk
08:26 13.10.2023.

To znači i ljevičari se onda komotno mogu zvati na.cisti čime su častili sve nas koji odivijek govorimo da se ne mogu neograničeno pustati mladići druge kulture i drugog mentaliteta koji ne poštivanju domaćina i njegovu kulturu.

DU
Deleted user
09:21 13.10.2023.

Bilo je i vrijeme da se završi kultura dobrodošlice i to ne samo u Njemačkoj nego u cijeloj Europi. Očito je da su zloupotrijebili tu dobrodošlicu. To se najbolje vidi po zadnjim događajima u Švedskoj ,na primjer. Isto tako ii maknuti one čija je to bila politika.

KI
kiselovrhnje
11:09 13.10.2023.

Nitko nikada nece odgovarati za nebrojivu stetu pocinjenu na europskom kontinentu nekontroliranim uvozom milijuna osoba koji preziru temelje drzava u kojima lagodno zive.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije