Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dugo mu je trebalo
Povratak na članak

Kanadskog premijera pitali što misli o Trumpu, svi su primijetili samo jedno

Iako je Trudeau inače vrlo brz u svojim odgovorima, trebala mu je 21 sekunda da smisli što će reći o američkom predsjedniku.

Komentari 8

AT
atlantisind
18:43 03.06.2020.

On je sve samo ne lider,podijelio je Kanadu i zapadni dio hoce da se odvoji a i ekonomski je unistio zapad .Francuz i samo gleda da nesto napravi za Francuze na stetu ostalih.Ne lici na nekog sa ugledom nego kao kakav klosar.

VL
RU
rugger
18:52 03.06.2020.

Bolje da vam ne velim kaj mi u Prairies mislimo o predsjesdniku. Kad je Quebec bil u frki mi sa zapada smo im pomagali, jos i danas. Sad smo mi zbog nafte u velkoj gabuli ali on i njegovi poltroni ni cut za nas. Dobro da ovaj put nema apsolutnu vecinu. Cheers

VL
HA
Hanok
15:48 04.06.2020.

Prešutio 21 sekundu kao odgovor na pitanje o Trumpu. Ne želi se mješati u politiku SAD-a, pametno...

VL
MP
Miroslav.P
19:00 03.06.2020.

rugerr ma odkad si ti sa zapada. Ti si sa balkana covjece. sta se guras .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.