Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dugo mu je trebalo

Kanadskog premijera pitali što misli o Trumpu, svi su primijetili samo jedno

Justin Trudeau
Foto: REUTERS
1/2
03.06.2020.
u 18:29

Iako je Trudeau inače vrlo brz u svojim odgovorima, trebala mu je 21 sekunda da smisli što će reći o američkom predsjedniku.

Kanadski premijer Justin Trudeau šutio je 21 sekundu kada su ga novinari jučer pitali što misli o američkom predsjedniku Donaldu Trumpu koji je naredio korištenje suzavca protiv prosvjednika kako bi otišao do crkve ispred koje se fotografirao držeći Bibliju.

Iako je Trudeau inače vrlo brz u svojim odgovorima, sada mu je trebala 21 sekunda da smisli što će reći o američkom predsjedniku.

– Svi s užasom i čuđenjem gledamo što se događa u Sjedinjenim Američkim Državama. Vrijeme je da se povežemo, vrijeme je da slušamo. Vrijeme je da učimo, kada se nepravda nastavlja unatoč napretku tijekom godina i desetljeća... No, vrijeme je i za nas Kanađane da priznamo da i sami imamo izazove. Tamnoputi Kanađani također se susreću s diskriminacijom svaki dan, postoji sistemtska diskriminacija u Kanadi, to je nešto što mnogi od nas ne vide, no to je realnost, mi to moramo vidjeti kao Kanađani – rekao je na kraju kanadski premijer.

Pitali su ga i kakvu poruku šalje što ne želi komentirati Trumpove postupke. On je odgovorio kako je njegov posao usmjeren prema Kanađanima.

– Kanađanima je potrebna vlada koja ć-e biti tu za njih, koja će ih podržavati i voditi u pravom smjeru, a ja ću to učiniti – rekao je.

Ključne riječi

Komentara 8

AT
atlantisind
18:43 03.06.2020.

On je sve samo ne lider,podijelio je Kanadu i zapadni dio hoce da se odvoji a i ekonomski je unistio zapad .Francuz i samo gleda da nesto napravi za Francuze na stetu ostalih.Ne lici na nekog sa ugledom nego kao kakav klosar.

RU
rugger
18:52 03.06.2020.

Bolje da vam ne velim kaj mi u Prairies mislimo o predsjesdniku. Kad je Quebec bil u frki mi sa zapada smo im pomagali, jos i danas. Sad smo mi zbog nafte u velkoj gabuli ali on i njegovi poltroni ni cut za nas. Dobro da ovaj put nema apsolutnu vecinu. Cheers

HA
Hanok
15:48 04.06.2020.

Prešutio 21 sekundu kao odgovor na pitanje o Trumpu. Ne želi se mješati u politiku SAD-a, pametno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije