Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT U SPLITU

Kamenom razbili prozor udruzi koja brine o bolesnoj djeci: 'Kuda ide ova mladost, ovaj grad, ovaj svijet?'

Foto: Facebook
1/3
16.11.2022.
u 21:42

Edukatoricu i njegovateljicu iz Udruge iznenadila je scena kada je došla na posao

Netko je kamenom razbio prozor na prostorijama Udruge Anđeli, inače Udruge roditelja za djecu najteže tjelesne invalide i djecu s teškoćama u razvoju, a prizor je jutros iznenadio Anku Đikić, edukatoricu i njegovateljicu iz Udruge. 

Scenu koju je jutros zatekla dolaskom na posao prepričala je na Facebooku, a njezinu objavu prenosimo u cijelosti: 

"Jutros dođemo na posao i dočeka nas ovaj prizor... U glavi svih nas ista pitanja - Zašto? Čemu? Što bi bilo da je unutra bio netko od nas ili ne daj Bože dijete?...Tisuću pitanja, nigdje prihvatljivog odgovora...

 

Bogu hvala na dobrim ljudima koji su nam donirali video nadzor kad je bio problem gospodina s nožem. Pregledamo kamere...igramo se malo detektiva... možebitno smo i pronašli počinitelja... Jesam li zadovoljna? NE! 

Nakon svega toga ostaju ista pitanja - Zašto? Čemu? Kuda ide ova mladost, ovaj grad, ovaj svijet...? U svemu nastojim vidjeti ono pozitivno, a u ovoj priči su to Electronic Security  koji nam je donirao video nadzor i naš Ante Lukačević  i AL-MAT  koji su u danu riješili prozor.

Svaka riječ je nedovoljna za zahvaliti Vam se. Svijetli ste primjeri ovog krivudavog svijeta"

Ključne riječi

Komentara 9

MI
mismokanibali
10:59 17.11.2022.

Udarna vijest

DU
Deleted user
12:12 17.11.2022.

"Kuda ide ova mladost?" Na nogometne utakmice. Zatvara auto ceste. Napada suce.

BL
blekpanther
10:32 17.11.2022.

Sloboda navijačima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije