Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ IZ NJEMAČKE

Kamera snimila motociklista tri puta u samo nekoliko minuta: Prekoračio je brzinu i sve snimao mobitelom

Zagreb: Fiksna kamera za mjerenje brzine na Slavonskoj aveniji
Igor Kralj/PIXSELL
18.11.2022.
u 11:24

Motociklistu sada prijeti kazna od nekoliko stotina eura. Zbog čega je namjerno tri puta vozio prebrzo kako bi ga radar snimio, nije poznato.

Kamera za nadzor brzine u Donjoj Franačkoj snimio je neobičan slučaj. Motociklist se čak tri puta u samo nekoliko minuta provozao pored radara većom brzinom od dopuštene i sve to snimio svojim mobitelom.

Policija je u svom priopćenju u četvrtak objavila kako je muškarca iz okruga Bamberg u subotu tri puta uhvatila kamera za nadzor brzine pri brzini od oko 115 kilometara na sat na seoskoj cesti između Michelaua u Steigerwaldu (okrug Schweinfurt) i Rauhenebrach (okrug Hassberge). Dopuštena brzina na tom dijelu ceste je 100 kilometara na sat, piše Fenix-magazin.

Motociklist je sve snimio svojim mobitelom.

– Budući je kamera tamo bila nekoliko dana, podaci su procijenjeni tek u srijedu, rekao je glasnogovornik policije.

Motociklistu sada prijeti kazna od nekoliko stotina eura. Zbog čega je namjerno tri puta vozio prebrzo kako bi ga radar snimio, nije poznato.

VIDEO Mislio je da je snimio duha, ali otkrio je o čemu se radi: 'Čim sam ugledao, znao sam što je'

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
12:08 18.11.2022.

kod nas je to nemoguće. budale koje jurcaju motorima nemaju tablice

PO
poluprovokator
12:49 18.11.2022.

15km/h prekoračenja stvarno izgleda zastrašujuće. Možda je samo htio kalibrirati svoj brzinomjer pa mu trebala brzina sa kazne kao referentna;-)

JU
juma
17:57 18.11.2022.

Pa i ja to radim kad se naljutim. Ne mogu oni mene snimati, koliko ja puta mogu juriti pa i platiti ako treba. Poslije mi bude malo žao novaca, ali kazne i nisu baš velike za ovakva prekoračenja, pa se može platiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije