Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KADA OBAVITI ŠOPING?

Kako rade trgovine i centri na Sveta tri kralja? Evo detaljnog popisa

Zagreb: U rijetkim trgovinama koje rade stvaraju se gužve
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
1/16
06.01.2024.
u 08:20

Većina trgovina neće raditi cijeli vikend.

Blagdan Sveta tri kralja ove godine pada na subotu, 6. siječnja, a kako je riječ o prazniku, mnoge trgovine zbog toga neće raditi. Brojne trgovine bit će zatvorene i dan nakon, u nedjelju, stoga smo sastavili pregled radnog vremena trgovina i trgovačkih lanaca kako biste znali gdje i kada možete obaviti potrebnu kupovinu.

Zagreb: U rijetkim trgovinama koje rade stvaraju se gužve
1/16

SPAR će biti zatvoren 6. siječnja, na blagdan Sveta tri kralja. Za radno vrijeme trgovina u nedjelju, 7. siječnja, posjetite njihovu internetsku stranicu.

Prodavaonice Konzuma neće raditi na blagdan Sveta tri kralja, izuzev prodavaonice na adresi Avenija Marina Držića 4 (Autobusni kolodvor), Zagreb, koja će raditi od 8 do 15 sati. Radno vrijeme ostalih Konzumovih prodavaonica za nedjelju, 7. siječnja, možete pronaći ovdje

Poslovnice Plodina bit će zatvorene na blagdan Sveta tri kralja, izuzev supermarketa unutar trgovačkih centara koji će raditi prema radnom vremenu centara. Radno vrijeme prodavaonica Plodina na nedjelju možete provjeriti ovdje.

VEZANI ČLANCI:

Trgovine Lidla bit će zatvorene i u subotu, 6. siječnja, i u nedjelju, 7. siječnja, a to vrijedi i za poslovnice KauflandaTommy prodavaonice na blagdan Sveta tri kralja također ne rade, a ostale detalje o radnom vremenu možete pogledati ovdje.

Trgovine Arena Centra neće raditi nedjeljom u siječnju i bit će zatvorene i u subotu, 6. siječnja, na blagdan Sveta tri kralja. Trgovački centri City Center one također su zatvoreni na Sveta tri kralja, kao i nadolazeće nedjelju.

Trgovine Avenue Malla bit će zatvorene u subotu, 6. siječnja, na blagdan Sveta tri kralja, osim restorana. Detalje potražite ovdje. Nedjelja, 7. siječnja, radna je za Avenue Mall.

VEZANI ČLANCI:

Mall of Split će biti zatvoren 6. siječnja 2024. zbog blagdana Sveta tri kralja. Ipak, nekoliko objekata će biti otvoreno, a detalje možete provjeriti ovdje. Važno je napomenuti da će sve nedjelje u siječnju biti neradne. 

Joker u Splitu će također biti zatvoren u subotu, 6. siječnja, na blagdan Sveta tri kralja, kao i u nedjelju, 7. siječnja.

VIDEO Novi Zeland ušao u 2024. godinu spektakularnim vatrometom

Komentara 8

Avatar borownica
borownica
13:33 05.01.2024.

Stvarno je glupo da baš ništa ne radi dva dana za redom. Trebalo bi ograničiti neradne nedjelje koje slijede nakon državnog praznika u subotu.

Avatar Castro
Castro
11:28 06.01.2024.

Samo kad vidim što ljudi nedeljom kupuju, još više želim da SVE bude zatvoreno kao i svugdje u Europi..iz dosade idu u kupovinu.

AR
Aro
10:21 06.01.2024.

Ja sam da i doktori rade samo 16 radnih nedjelja,trebalo bi se u svezi toga glasovati. Zašto da doktori rade svake nedjelje??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije