Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Kako si uopće netko može uzeti za pravo protjerivati Rome?

U ovom društvu nije bilo mjesta niti za mladu učiteljicu Romkinju jer drugi učitelji “ne žele Cigane u zbornici”? Sramotno!

Komentari 7

Avatar Moodleen
Moodleen
17:54 01.09.2023.

A kako si ti "romi" daju za pravo svaki dan provaljivat, krasti, napadati ljude, voziti neregistrirane aute, bez vozačke, naravno, pod debelim promilima...? Živjeti u kućama za koje ne postoje dokumentacije, izgrađene na prostorima koji nemaju tu namjenu? Od kud im lova za kuće i aute, za alkohol, a ni jedan dan u životu nisu radili, drugarice autorice? Uzmite si ih onda doma pa uživajte!

VL
OP
Ocvali pupoljak
17:27 04.09.2023.

Dijo vodi di ih u susjedstvo pa uživaj u suživotu.

VL
MA
maltene
12:38 05.09.2023.

Azašto bi oni ili bilo koja manjina imali privilegije da rade što hoće u Hrvatskoj (sabor, novac iz proračuna, iznimke od zakona itd, itd), Gdje Hrvati imaju prava kao Cigani, Srbi i ostali u HR? U kojoj to državi imate zajamčeno mjesto u parlamentu samo zato što ste manjina?

VL
Avatar Dars
Dars
10:32 05.09.2023.

Dijana da su tebi susjedi ovi konkretni iz Podravine ponašala bi se kao ljevičari iz USA kada su im poslali ilegalne imigrante autobusima iz Teksasa.

VL
KR
kremenko
21:52 01.09.2023.

Prijatelj je nedavno bio u New Orleansu i rečeno mu je da ne ide u sporedne ulice jer će ga crnci opljačkati ,svuda u Americi gdje crnci su većina u udjelu staniovništva tamo je nemoguć život za normalne ljude isto je sa Romima .

VL
ST
stomiovotreba
10:23 02.09.2023.

Rasizam nije jedini, ali je svakako bitan elemenat nacizma.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.