Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAMES B. FOLEY

Kako se Rusija planira osvetiti Bidenu: Prvo želi 'potres' u Europi, a potom i u SAD-u 2024.

15.04.2022.
u 22:18

Pobijedi li u Francuskoj Marine Le Pen to bi bio politički potres za Europu nalik na Brexit i potencijalna slamka spasa za Vladimira Putina

Komentara 35

Avatar Cantor
Cantor
06:22 16.04.2022.

Ovo je sve dugoročna posljedica unutrašnjeg rovarenja onih nelegitimnih ali dominantnih političkih snaga u Europi koje uporno rade na bolesnim i destruktivnim politikama uništavanja vlastitih naroda. Promoviranje rodnih ideologija, masovnih imigracija ne bijelačkog stanovništva, propagiranje homoseksualnih i ostalih perverzija kao nekakva bitna ljudska prava, poticanje agresivnog feminizma, razaranje obitelji, sve su to politike kojima odbijaju i štete vlastitim narodima. Naravno o nekakvoj direktnoj demokraciji i referendumima kojima bi narod rekao što ne želi nema govora. A sada se čude kada se stvari raspadaju iznutra i kada je nekima konačno dosta. I kada netko sa strane vidjevši slabost i trulež to pokuša iskoristiti jer misli da je došao njegov trenutak....

Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
23:35 15.04.2022.

Zasto se ne proglasi Putina teroristom, sto i je, kao i njegovu drzavu teroristickom, jer vrsi teror nad neduznim ljudima u susjednoj zemlji. I zasto se Rusiju konacno ne izbaci iz UN? Pogotovo kao veto clanice?

IB
iva.begovic
10:16 16.04.2022.

Postoje puno bolji i analitičniji izvori informacija nego što su mediji u Hrvatskoj. USA ima EU, a EU ima USA, dok ostatak svijeta upravo, polako ali sigurno, bira neki drugi put. Građani USA nisu odabrali predsjednika nego im ga je postavio Pentagon i USA tvrtke koje proizvode oružje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?