Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kako naučiti živjeti u svijetu lažnih vijesti, klimatskih promjena, korone i terorizma

18.02.2022. u 10:45

Prof. Liessmann protivi se isključivom stjecanju brzih, korisnih znanja - tzv. cjeloživotno učenje. Gimnazijalka Prettenthaler odgovara: Ne treba nam lekcija o tome koliko je život težak. Trebaju nam alati za rješavanje toga

Komentara 4

HI
HiroGlifi
10:32 19.02.2022.

Kako naučiti živjeti u svijetu geopolitičara, klimatologa i epidemiologa iz birtije, kladionice, sa zidića ispred supermarketa, te foruma VL.

DL
Dvanaest__legija
12:30 18.02.2022.

Kako naučiti živjeti u svijetu lažnih vijesti: klimatskih promjena, korone i terorizma.

Avatar vaude
vaude
20:55 18.02.2022.

Kako se nositi sa klimatskim promjenama recimo informirate na službenoj stranici japanske meteorološke agencije JMA za otok Hachijojima, otočić u blizini Tokija, temperature se mjere od 1906 Prosječna temperatura je relativno stabilna... Isto tako mogu se pogledati rekonstruirane temperature iz prošlosti Zemlje koje pokazuju u zadnjih 500 mil godina da se iz nepoznatih razloga (astronomski ciklusi) izmjenjuju razdoblja ledenih doba i topljenja, a razdoblja između se nazivaju interglacijalna razdoblja kada temperature rastu nakon izlaska iz ledenih doba. Trenutno se nalazimo u interglacijalnom razdoblju, kada temperature rastu nakon ledenog doba, a ovaj interglacijal je hladniji od posljednjeg interglacijala koji je bio prije cca 130000 god, i kada su prosječne temperature na Grenlandu bile veće za 8 stupnjeva nego danas a visina mora 13 m veća. Kome koristi narativ o klimatskim promjenama, Duboko grlo kaže follow the money...a u školama će djeca učiti otprilike kao što uči Greta Thurnberg...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije