Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALO TKO JE VJEROVAO DA ĆE NAPASTI

Kako je Putin šokirao svijet: 'Rat nije samo pitanje Ukrajine nego i njegove osvete Zapadu'

27.02.2022.
u 07:45

Privremena je okupacija moguća, ali trajna kontrola cijele države izrazito je teška

Ključne riječi

Komentara 6

IM
Immanuell
09:16 27.02.2022.

Ukrajina je već od 1930 tih trajno oštećena za nekoliko milijuna ljudi pobijenih gladomorom. Isisavanje plodova poljoprivrede najveće žitnice Euroazije za vrijeme dok je bila sastavni dio istočnog bloka dodatno ju je unazadilo. Tranzicija nakon dobivene samostalnosti iznjedrila je gangsteree i prevarante koji su torbe i torbe novca izvukli iz zemlje i netragom nestali negdje u zapadnom svijetu. Ako ova ruska avantura završi povoljno po Rusiju, nakon razbijanja preostalih grupa ukrajinske vojske nitko se više u Ukrajini neće usuditi bilo što započinjati. Stoga, održavanje proruskih interesa u toj zemlji neće biti problem, bar dok je osoba poput Putina na vlasti. Na žalost, vojna intervencija Rusije ide upravo u tom pravcu.

IB
iva.begovic
12:29 27.02.2022.

stavim u google tražilicu Kataryina Juschenko (supruga bivšeg predsjednika Ukrajine, nakon Majdana) jer, onako ženski, hoću vidjeti kako je izgledala. Niti me ne zanima to što je prije udaje radila u Bijeloj kući i slično, nego baš onako ženska znatiželja, jeli lijepa. Stavim na images, a google mi izbaci jel ste mislili na Viktor Juschenko. Pa, da sam mislila Viktor napisala bi Viktor. I ne bi zanimalo kako izgleda jer je to poznato. Stvarno i ovaj google postaje malo čudan..

IB
iva.begovic
09:38 27.02.2022.

Mislim da bi naši iseljenici u Njemačkoj trebali ozbiljnije razmisliti o ponudi premijera Plenkovića za povratnike. I iskoristiti ju. Jer će njemačko gospodarstvo pretrpiti velike štete zbog sukoba u Ukrajini. Ne radi se samo o plinu kojega Njemačka koristi nene samo za grijanje nego i za industriju i koju će joj postati skluplji, a time i njemački proizvodi manje konkurentni. Radi se o tome da u Rusiji posluje jako puno njemačkih tvrtki. Sa gospodarskim rastom Njemačke je gotovo pa bi valjalo razmisliti da li je isplativije raditi za siću u Hrvatskoj ili u Njemačkoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?