Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Današnji Večernji
Povratak na članak

Kako je Plenković stvorio utjecaj u središtu europske moći

U dvije dramatične noći odigrao je ključnu ulogu da Ursula von der Leyen ispliva umjesto Fransa Timmermansa za šeficu Komisije

Komentari 25

TE
tegovdizac
22:09 14.09.2019.

Godinama smo slusali od euroskeptika kako ne triba uc u EU jer smo "mali" i "nebitni". Onda kad smo usli, Milanovic nas je osramotija prid cilom Europom radi Lex Perkovic. Sad kad smo ne samo ravnopravni nego ozbiljan faktor, sto ce te sada reci??

VL
DD
ddh
01:37 15.09.2019.

Nije Plenkovic stvorio svoj ugled sada kad se formirala nova komisija u EU-i. To su izmisljotine VL-a i onih kpji ucaju od zavisti radi toga jet Plenkovic uziva vec davno veliki ugled i to ne samo u EU-i nego ii u cijelom civiliziranom svijetu. Bez Plenkoviceva ugleda i respekta prema njemu U EU-i mozemo zahvaliti i to, da je komisija sa Junkerom na celu promjenila plocu kod vrednovanja presude u arbitraznom postupku sa Slovenijom. Pa nije komisija promjenila svoj stav radi Bernardica, Grmoje, Petrova ili lakrdijasa Pernara. Plenkovic je jednostavno jedna lcnost koju Evropa postuje, licnost cije je ponasanje kulturno i civlizirano, za razliku od primitivaca poput Bernardica, Milanovica ili lakrdijasa Pernara, Grmoje i Petrova, koje mediji stalno plasiraju u javni prostor Hrvatske, jer su i ti mediji u najvecem dijelu isto tako na tom nivou balkanskih primitivaca kao i naprijed nabrojani. Plenkovic je jednostavno receno naajbolji.

VL
Avatar berija1
berija1
04:31 15.09.2019.

Plenkovic je priznat dugo ranije, bio povjerenik za Ukrajinu u vrijeme tamosnjeg rata. Kulturni svijet ga je odmah otkrio , kod nas dio to ne zna i ne razumije priznati, Slicno je i s Kolindom , najvece mjesto u NATO koje je jedna zena ikad imala. To posebno tesko pada nasim "desnicarima i zagovornicijma bivse drzave, prvi ne razumiju drugi zna se zasto.

VL
MO
Morany
22:10 14.09.2019.

Suica (ni bilo ko drugi) ne bi nikad bila potpredsjednica EK da nije bilo Plenkovica:)

VL
TU
tuzo20
22:17 14.09.2019.

ponosan sam da je Hrvatska od objekta europske politike postala subjekt

VL
BA
BakaMraz
22:22 14.09.2019.

Bas tako!

VL
Avatar berija1
berija1
04:50 15.09.2019.

Za ove euro skeptike kod nas - sto samo kopiraju desnicarske EU partijice i udaraju skupa s Yugo nostalgicarima, zamislite da Hrvati izgube EU trziste , subvencije, pravo na rad , slobodno putovanje koliko bi nas to bacilo nazad prema bivsoj drzavi, bili to hrvatski narod dozvolio, mislim da NE ????

VL
HE
hr.eu
06:48 15.09.2019.

Naravno, sve za fotelju u Briselu, pa i izručiti Hrvatsku briselskoj masoneriji za program "zamjene stanovništva" (našu mladost iseliti u Njemačku, nama useliti ISILovice) i istodobno uvući Srbiju u EU bez ispunjavanja uvjeta kako bi Njemačka dobila novo tržište za svoju robu 3. klase.

VL
DU
Deleted user
09:52 15.09.2019.

Kratko i jasno: Živio Škoro dr. Mirek!. O Plenkijevu utjecaju u Bruxellesu ne bisnmo ovom prilikom jer danas je nedjelja, dan Gospodnji.

VL
DU
Deleted user
09:51 15.09.2019.

Mediji ziasta imaju veliku snagu. Reklamu treba ponavljati i ponavljati dok i vrapci na krovu ne povjeruju. Ponavlajti treba samo pozitivne stvari barem 10 puta, negativne ne spominjati ili ih svrstati u nebitne.

VL
FI
fickeza
10:09 15.09.2019.

Koalicija Plenkovic-Pupovac samo je nastavak suradnje HDZ-a sa Srbima.......... Prvo su zajedno napali Bošnjake, onda su HDZ-ovci švercali – kad im je cijeli svijet uveo sankcije - Ratku Mladicu naftu za njegove tenkove........... Tudman je bio prvi koji je priznaoo Republiku Srpsku. Kolinda i Covic su nedavno sprijecili reviziju sudske presude koja je Srbiju oslobodila krivnje za genocid u B i H.................. Sve se mijenja ali Pupovac ostaje najvjerniji HDZ-ov saveznik.

VL
PY
Pyng
09:38 15.09.2019.

Nismo li zakljucili da su placeni clanci poput ovoga vrlo prozirni?.....On je fluid nicega,došao je iz nicega i završiti ce u nicemu.Ukrao je dragocjeno vrijeme hrvatskom bitku.Persona bez osobnosti i traga u prostoru i vremenu.Plenkovic,titov pionir i omladinac,sin poznatih lijekara,clanova SKJ-u,"zlocinacke partije i Tita " . kraljica BiH unuka partizanskih boraca,stovatelja lika i dijela druga Tita,pionirka,omladinka,najednom postali mrzitelji istog,a priklonili se idejama Hercegovacke Druzine Zlikovaca,kamenjaraca,zatucanih,nepismenih,tradicionalno lopovski i kriminalno nastrojenih dijece i unuka ustasa.Od kuda najednom ta transformacija.Pa jasno je da su oni samo zaposlenici te zatucane druzine iz svojih osobnih interesa i probitaka i slijepo slijede nijihove instrukcije kao nekada partijske i titove

VL
BA
Barbasmora
00:38 15.09.2019.

Ne samo u sredistu EU moci...vec na vrhu najjacih! I onda se probudimo...

VL
Avatar antimaterija
antimaterija
22:22 14.09.2019.

O Bože mili ma koji to utjecaj?! Ta hrvatski su diplomati dobili beznačajne uhljeb pozicije!

VL
JB
JOKI_BROKI
22:21 14.09.2019.

Plenković jedino ima utjecaj na pravosudje

VL
BA
Barbasmora
00:41 15.09.2019.

Najjaci politicki a po siromastvu predzadnji.... Veliki uspjeh!

VL
Avatar MK
MK
23:53 14.09.2019.

Kako je Plenković u život vratio mrtvi SDP ili kako je Angela Merkel stvorila AfD...

VL
MI
mirkomedo
04:19 15.09.2019.

Vijesti najnovije vijesti Plenkovic nezna u kojoj zemlji zivi Glupi politicar doveo bogatu zemlju Hrvatsku do ruba propasti Ljudi zive u siromastvu i gladi u Zagrebu sirotinja trazi otpatke hrane na placu ispod Katedrale Trebao sam slikati i pokazati cijelomzati cijelom svijetu kakav je jadni zivot u mojoj jadnoj Hrvatskoj Nisam volioTita i njegove Kumuniste ali ovi su jos gori vec za vrijeme Tita Kriminalci unistili sve tvornice unistili nase Seljake Zaduzili se milijarde Kuna Hrvatski narode probudi se Vec 29 godina kazu bit ce bolje a ono svaki dan sve gore Branitelji bili ste sposobni da istjerate Cetnicku bandu i J,N,A Sada jos trebate dovrsit ciscenje Bande koja vas vodi u Propast U Boj U boj Hrvatski narode moj Za dom spremni

VL
Avatar BosnaArgentina
BosnaArgentina
04:08 15.09.2019.

Ni Tito u svoje vrijeme nije imao ovakvu vrstu novinskih članaka o sebi.

VL
VT
vecernji_tabloid_popa_tolja
21:55 14.09.2019.

Koga lazemo? Sin lekarkeima uticaja koliko i vojvoda vojo

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.