Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPAD SISTEMA

Kako je Hrvatska postala 'Meksiko Njemačke': Hoće li tko ostati u Hrvatskoj

11.03.2023.
u 15:03

- Turista je sve više, a liječnika sve manje i za stalno stanovništvo, stanovanje je skupo, a liječničke plaće prosječne i uglavnom nedostatne za životne troškove na obali, ako nemate vlastitu nekretninu. Zašto bi itko radio u izoliranom području, a imao istu plaću kao da je u centru velikoga grada?, ističe Nataša Ban Toskić, predsjednica Koordinacije hrvatske obiteljske medicine

Komentara 49

DU
Deleted user
15:57 11.03.2023.

Poslije osamostaljenja Estonija se prepolovila. Pa opet živi. Ostat će netko, nemaju svi želju otići. Baka i djedova uvijek će biti.

Avatar AP (autokratski premijer)
AP (autokratski premijer)
16:06 11.03.2023.

Baš je lijepo u Hrvatskoj ako imaš pokoji apartman za najam i poneku oranicu za poticaje.

Avatar Svračak
Svračak
18:49 11.03.2023.

Ne može lokalna samouprava od velikih plaća za svoje zaposlene koji ne znaju što bi sa sobom odvojiti za sufinanciranje liječničkih i plaća za sestre.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije