Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAZIL NOVO ŽARIŠTE
Povratak na članak

Kakav paradoks: Tropskom Trumpu u pomoć oko pandemije stižu omraženi kubanski komunisti

Kuba je na svom teritoriju pobijedila koronavirus, čime se još jednom potvrdila teza o kubanskom zdravstvu koje je, u odnosu na uloženo i dobiveno, fenomen svjetskih razmjera. Kubanski liječnici priskočili su upomoć Italiji i Španjolskoj, a na put iz Havane u Rim krenuli su sa slikom svoga bivšeg predsjednika Fidela Castra, koji je i uspostavio učinkovit zdravstveni sustav

Komentari 1

MP
miroslav.petkovic.7564
23:16 20.05.2020.

Nista to nije cudno pa vidite skoro sve zemlje socijalistickog bloka imaju veoma mali broj umrli.. Rusija ima trista tisuca zarazeni a nema puno umrlih.znaci zdrastveni sustavi i kvalitetna medicina. Kubanci su u bivsem SSSR studiurali i prenjeli znanje u svoju zemlju. Iako su pod sankcijan sedandeset god. Jedni su od najbolji u svjetu u oblasti medicine.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.