Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA IPAK NADE!

Kakav nesretnik: Svi znaju da je osvojio 1,5 milijuna kuna na lutriji, ali ne može dobiti novac

pixabay
16.04.2022.
u 19:53

Odvjetnik Alžirca Alexander Verstraete kazao je za medije da mu se novac neće isplatiti sve dok ne otvori račun što pak ne može sve dok nema dokumente.

 Većina ljudi sanja o tome da osvoji dobitak na lutriji. No određena je okrutnost sudbine u tome kad čovjek dobije znatni dobitak, a ne može ga ipak dobiti. Alžirac je ostrugao na srećki belgijske lutrije dobitak od 200 000 eura (oko 1,5 milijuna kuna), međutim ne može preuzeti novac jer nema bankovni račun.

S obzirom na to da je dobitak od 200 000 eura prevelik da bi ga se isplatilo u gotovini, potreban je bankovni račun u Belgiji koji nesretni Alžirac ne može otvoriti jer nema potrebne dokumente. Belgijski mediji navode da 28-godišnjak nema niti valjane osobne dokumente niti stalnu adresu u Belgiji.

Prijatelj mu je pokušao pomoći da dobije novac, međutim završio je sam priveden pod sumnjom da je srećku ukrao. Prijatelj koji ima ispravne papire je otišao u središte lutrije u Bruxellesu kao što to navode pravila za sve dobitke iznad 100 000 eura, a onda su njega i još dvojicu privela policija pod sumnjom da su ukrali sreću koja inače košta 5 eura. Pustili su ih nakon što je 28-godišnjak objasnio što se ustvari događa, prenosi The Sun.

Odvjetnik Alžirca Alexander Verstraete kazao je za medije da mu se novac neće isplatiti sve dok ne otvori račun što pak ne može sve dok nema dokumente.

- Tražimo dokumente kako bi dokazali njegov identitet. Morat će kontaktirati svoju obitelj u Alžiru - kazao je Verstraete i dodao da njegov klijent neće biti deportiran sve dok mu se ne isplati novac.

VIDEO: Isplivao je intervju Vladimira Putina u kojem je otkrio razlog zašto nikada ne govori o svojoj djeci

Komentara 1

NE
neberemed
22:36 16.04.2022.

dajte najte,svako može ovlastit svog odvjetnika za kaj poželi,dakle i da preuzme njegov dobitak,ak treba i uz proviziju,pa odvjetnik podigne gotovinu i isplati klijenta.lakše nego skuhat vodu za čaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije