Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Sesvetama

Kakav suludi potez: Stavio betonski stup na tračnice. U tom trenutku naletio je vlak

Željeznička pruga
Zarko Basic/PIXSELL
19.06.2023.
u 11:57

U događaju nije bilo ozlijeđenih osoba. Materijalna šteta zasad je neutvrđena, a cijeni se da je veća.

Kako je izvijestila zagrebačka policija, jučer oko 5.45 sati u Sesvetama, na željezničkoj pruzi u visini Ulice Kate Puđak, nepoznati je počinitelj na tračnicu stavio betonski stup na koji je naletio vlak.

VEZANI ČLANCI:

Uslijed naleta oštećen je prednji plug i dio autostop uređaja. U događaju nije bilo ozlijeđenih osoba. Materijalna šteta zasad je neutvrđena, a cijeni se da je veća.

Video: Vozaču koji je pokosio pješake u Buzinu određen istražni zatvor

Komentara 2

DU
Deleted user
17:26 19.06.2023.

Organizirana banda, ne može jedan čovjek nositi takav teret. Policija treba poznavati sve bande u RH. Od najmanje do - najveće, koje obično integriraju male novcem i pritiscima.

PA
Pahor
13:23 19.06.2023.

Imamo takvu jednu... hmmmm ...recimo vrlo cudnu gospodju... u Gracanima kojoj smeta tramvaj i trazi da se ukine jer joj smeta kad prolazi pokraj njezine kuce koju je btw sagradila tik do pruge. Klinci su je vidjeli kako stavlja veliko kamenje na prugu. Ta se nece smiriti dok je ne zatvore ili dok ne izazove tesku nesrecu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije