Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istri svetinja
Povratak na članak

Kajin: Uljaniku treba dozvoliti da autonomno zaključuje poslove

Uljanik je protekle poslovne godine prihodovao 3 milijarde kuna, 500 milijuna kuna više nego godinu prije pa je među 9 najuspješnijih u državi.

Komentari 13

OB
-obrisani-
12:03 11.07.2010.

Kajin je najobičniji licemjer ! Dok kritizira opći kriminal u RH,a kojeg ima da boli glava,istovremeno služi kao smokvin list koji štiti njegovog šefa Jakovčića od kriminalnih radnji koje radi godinama unatrag.Ako istraga o pranju love u Hypobank bude išla do kraja i ako ne bude političkih smicalica i taktiziranja ( a to baš i nije izgledna opcija ),onda će se pokazati kako je Jakovčić sa povlaštenim ids-ovcima opljačkao građane Istre. Istovremeno u ovoj stvari se slažem sa kajinom i podržavam sve škverove u RH. EU želi zatvoriti našu brodogradnju,a drugarica Vesna Pusić će im u tome maksimalno pomoći,a što će EK itekako znati cijeniti i Vesnu nagraditi sa nekom dobrom funkcijom u EU birokraciji.

VL
OB
-obrisani-
18:26 10.07.2010.

kajin istarski lenjin

VL
VI
Vito
09:21 11.07.2010.

Tisikomunjara - lol.u pravom kapitalističkom svijetu tvrtka sama sklapa poslove,a ono što si ti opisao jest komunizam Vidi, vidi, ipak ima netko tko razikuje kapitalizam od komunizma i to na pravi način. Šteta Tisikomunjara što neš smisla za humor, iliili barem za satiru.

VL
PU
pusrane
16:37 10.07.2010.

Istrijani ne dajte da vas hdz kenjare unište.

VL
GR
Gradinar
17:01 10.07.2010.

Ja predlažem da Istra dobije status samostalne države, koja će prikpuljati poreze, prireze, odlučivati o svemu na svome teritoriju, naplaćivati ulaz, cestarine, sve. A da od Republike Hrvatske dobije sve ostalo, da joj ostanu prava u državi, a da radi napaćenosti država narednih 99 godina ne uzima ništa nego daje. I da premijer, tko god to bio, pet puta godišnje javvno preko HTV zatraži oprost za sva \"zla\" koja su učinjena toj napaćenoj regiji. Da, zaboravih. Predlažem da se Kajina proglasi vicepremijerom doživotno, da nastavi lupetati po Hrvatskoj, a da bude konačno guverner Istre! Tako je, da uhitimo Jakovčića! Ja mislim da ovaj, iako reduciran prijedlog i skroman, Kajin i njegovi ne bi mogli uz inzistiranje Zagreba - odbiti!

VL
VI
Vito
17:56 10.07.2010.

Kajin: Uljaniku treba dozvoliti da autonomno zaključuje poslove Kakve su to gluposti? U kapitalističkom svijetu odlučuje vlast i vlada, a ne privatik i privatni kapital. Kaj je Kajinu? Izdao kapitalizam i vraća se u komunizam? U komunizmu je \"Uljanik\" samostalnotalno sklapao poslove, samo što je bio pod kontrolom partije. Sad smo u kapitalizmu pa je potpuno normalno da sitne partijske duše određuju što je dobro za Uljanik\", a što je dobro za njihove džepove. Zar se ponovo vraćamo u vrijeme komunističkih apartčika?

VL
TI
Tisikomunjara
21:10 10.07.2010.

@vito lol.u pravom kapitalističkom svijetu tvrtka sama sklapa poslove,a ono što si ti opisao jest komunizam

VL
PU
pumbica
09:41 11.07.2010.

Kajin Uljanik treba jednog kao ti.I sve uredu.Ja vidim da nije tu uoitanju Uljanik nego Istra.Hćete se odcjepit.Neka tvoj župan Jakovčić vrati ono što nije njegovo.Pa onda možemo govoriti o Uljaniku.Kajin šta ti tvoj Župan ne smeta što radi.On i Čačić su dava najveća tajkuna u Hrvatskoj.....

VL
OB
-obrisani-
11:24 11.07.2010.

Nedaj boze tebi i Jakovcicu dat da vodite Uljanik koji sada posluje dobro bez vas .Zna se sta hocete

VL
DS
Dana Slade
16:57 11.07.2010.

grozim se pomisli da ovaj lik ili netko iz njegove ksenofobične županijske stranke uđe u vladu. Pa kad još pridodaš i budućeg potrpedsjednika vlade koji je ubio dvoje ljudi na cesti, pa hlapljivi penzić hrelja, pa trgovci iz hsls-a. Ajme, ajme, ajme

VL
Avatar nekakav
nekakav
17:17 11.07.2010.

a zašto bih ja bio jamac i kasnije plaćao sigurne dugove koje će uljanik napraviti?! nek založi svoju imovinu. ak ne više i nema, jer je prezadužen, onda ključ u bravu i ćao đaci! radnici? pa zar nisu oni raznoraznim štrajkovima isposlovali ovakvo stanje? svaka uprava je s takvim radnicima znala da može u dug ući, da će država popustiti, i sanirati. ti radnici će nas na bruzi manje koštati. a ako netko od stranih poduzeća smatra da može s našim radnicima biti konkurentan na svjetskom tržištu, neka uđe slobodno! oprostimo sve dugove koje ima uljanik prema državi. ove prema bankama nek rješava sam. prestanite se zanositi idejama karla marxa! da su naša brodogradilišta sposobna preživjeti bez pomoći države, ona bi to već napravila! ali nisu ona poljska, a kud će naša bijeda. ta mi proizvodimo tehnološki najmanje zahtjevne brodove, obične konzerve! radi njih imamo lijepi izvozne brojke, ali što to vrijedi kad je sve iz uvoza što ugrade! nekad su bile domaće banke, domaće željezo, domaći koks, jedna zaokružena proizvodnja. danas je nema. urlikali ste od zadovoljstva kad je koksara u bakru zatvorena! ja sam u tome vidio nešto drugo. agoniju. koja eto na svu sreću ide kraju. i tih mastodonata koji crpe državu uskoro neće biti. nek se okrenu svojem matičnom poslu, iznajmljivanju apartmana, ti radnici iz brodogradilišta.

VL
TI
Tisikomunjara
20:36 11.07.2010.

@vito nije satira ako ju ne pravedno istakneš

VL
DU
Deleted user
19:09 14.07.2010.

Treba Kajinu Uljanik da ima gdje vuci lovu. I on i Jakovcic. Pitajte ih malo koliko su dobili od firmi koje nude postrojenja za preradu smeca!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.