Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istri svetinja

Kajin: Uljaniku treba dozvoliti da autonomno zaključuje poslove

Damir Kajin
Arhiva VL
10.07.2010.
u 11:38

Uljanik je protekle poslovne godine prihodovao 3 milijarde kuna, 500 milijuna kuna više nego godinu prije pa je među 9 najuspješnijih u državi.

- Uljanik je svetinja i ima podršku svih u Istri, ali je bolje da se rasprava o Uljaniku vodi na sjednici skupštine dioničara Uljanika, nego da se bez Uprave Uljanika raspravlja na sjednici Skupštine Istarske županije, rekao je danas u Puli na konferenciji za novinare Damir Kajin.

Izrazio je bojazan da hrvatska brodogradilišta neće dobiti jamstva za nove kredite i ugovarati nove poslove, dok to ne odobri Europska komisija.

- Hrvatska vlada mora reprogramirati dospijeće od 5 milijardi kuna za škverove, jer ako to ne bude učinila, uslijedit će bankrot. Iz  tog paketa treba izuzeti Uljanik i treba mu dozvoliti da autonomno zaključuje poslove, poručio je Kajin koji navodi da je Uljanik protekle poslovne godine prihodovao 3 milijarde kuna, 500 milijuna kuna više nego godinu prije pa je među 9 najuspješnijih u državi.

Za problem Tvornice električnih strojeva TESU-, Kajin je poručio sindikatima:

- Učinili ste puno, ali ništa manje od lokalne samouprave, pod čijim se prozorima protestiralo. Istaknuo je da u u tijelima nadzora TESU-a sjede ljudi iz sindikata, a ne lokalne samouprave.

Komentara 13

OB
-obrisani-
18:26 10.07.2010.

kajin istarski lenjin

VI
Vito
09:21 11.07.2010.

Tisikomunjara - lol.u pravom kapitalističkom svijetu tvrtka sama sklapa poslove,a ono što si ti opisao jest komunizam Vidi, vidi, ipak ima netko tko razikuje kapitalizam od komunizma i to na pravi način. Šteta Tisikomunjara što neš smisla za humor, iliili barem za satiru.

OB
-obrisani-
12:03 11.07.2010.

Kajin je najobičniji licemjer ! Dok kritizira opći kriminal u RH,a kojeg ima da boli glava,istovremeno služi kao smokvin list koji štiti njegovog šefa Jakovčića od kriminalnih radnji koje radi godinama unatrag.Ako istraga o pranju love u Hypobank bude išla do kraja i ako ne bude političkih smicalica i taktiziranja ( a to baš i nije izgledna opcija ),onda će se pokazati kako je Jakovčić sa povlaštenim ids-ovcima opljačkao građane Istre. Istovremeno u ovoj stvari se slažem sa kajinom i podržavam sve škverove u RH. EU želi zatvoriti našu brodogradnju,a drugarica Vesna Pusić će im u tome maksimalno pomoći,a što će EK itekako znati cijeniti i Vesnu nagraditi sa nekom dobrom funkcijom u EU birokraciji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije