Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIŠE SLUČAJEVA ZABILJEŽENO
Povratak na članak

Kaić pozvao roditelje da cijepe djecu protiv hripavca: 'Mogu umrijeti od ove zaraze'

Najveći problem zaraze hripavcem je što preboljenje ne pruža doživotnu zaštitu, zbog čega ga je nemoguće eliminirati, objasnio je Kaić

Komentari 7

LO
Lolita3
17:42 28.10.2023.

Ovo je neka stara slika, nevjerojatno je koliko je posijedio, oronuo i ostario....a i bez toga mu više nitko ništa ne vjeruje, tako da je svaka njegova besjeda kontraefektivna.

VL
Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
14:53 28.10.2023.

Anitvakserske mame na aparatima! Pitanje cijepljenja djece je vrlo jednostavno riješti. Zabrana jaslica i vrtića, a sve troškove liječenja takvih bolesti njihove djece ovršno naplatiti od pametnih roditelja.

VL
SA
samader
20:46 28.10.2023.

Pitanje za medicinare..kako psihološki podnosite činjenicu da ste se pikali mrna cjepivom koje nanosi takvu štetu organizmu? Kako psiholški podnosite činjenicu da ste šutili i natjerivali ljude da uzmu taj otrov? E to me baš zanima. Kako možete pogledati sebii u oči? Nadam se samo da je plaća bila vrijedna.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.