Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLA GRIPA
Povratak na članak

Kaić: 'Broj zaraženih raste velikom brzinom iz tjedna u tjedan'

U idućim danima može se svakako očekivati porast oboljelih od gripe, najvjerojatnije i od COVID-19 jer par tjedana raste broj oboljelih od koronavirusa, a čak i porast oboljelih od streptokokne angine, objasnio je ugledni stručnjak.

Komentari 14

PG
Paulie_Gualtieri
22:29 24.12.2022.

Evo ga opet. Ae malo ostavi ljude, ti koji si prijetio da smo praktički gotovi,ako se ne cijepimo, tzv stručnjače! Sretan Božić svima.

VL
BU
burza
08:29 25.12.2022.

To su samo brojevi registriranih koliko ih ima koi su se testirali doma i bili pozitivni.Mi smo ponovo svi u kuci imali koronu ljecili se doma fala Bogu nije bila teska.samo velika temperatura i kasalj.A na testiranja idu oni koji trebaju bolovanje

VL
Avatar Dars
Dars
00:27 25.12.2022.

Nikada vam više neće uspjeti natjerati ljude da se cijene i nose beskorisne i štetne maske. Osim ako ne kreirate novi virus u Kini.. ali opet, Božja je zadnja.

VL
BU
Budna
13:38 25.12.2022.

Kako smo živjeli prije testiranja, kako objasniti da je Pcr test lažan, zaustaviti to lažno testiranje pod hitno jer se prije tri godine nije ni razmišljalo o gripi ili influensi, a covid virus postoji odavno i ne postoji ništa stoo bi spriječilo širenje, tako je bilo i tako će i biti

VL
LO
Lolita3
16:04 26.12.2022.

Ugledni stručnjak? Koji javno kaže za onog jednog (službeno) umrlog od cjepiva (mislim da je čovjek iz Siska) da tu država ne može ništa pomoći jer cjepivo u RH nije obavezno, te da se obitelj pokuša obeštetiti tužbom protiv proizvođača!

VL
DU
Deleted user
22:30 24.12.2022.

Ma opet lazu. Meni je bog rekao da je to izmisljotina. Veli on: zasto bi ja to izmisljao kad to steti mojim ovcicama!?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.