Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Južna Koreja:

'Sjeverna Koreja opet ispalila projektile u more'

Kim
Foto: Reuters/PIXSELL
13.03.2015.
u 08:33

Riječ je o novoj reakciji te države protiv zajedničkih vojnih vježbi Južne Koreje i SAD-a

Južna Koreja danas je optužila Sjevernu da je ispalila sedam kratkodometnih projektila u more. Riječ je o novoj reakciji te države protiv zajedničkih vojnih vježbi Južne Koreje i SAD-a.

Neimenovani dužnosnik južnokorejskog ministarstva obrane rekao je da u projektili u četvrtak navečer ispaljeni sa zapadne obale Sjeverne Koreje te da su završili u moru kod istočne obale.

Zajedničke vojne vježbe će potrajati do kraja travnja, a Južna Koreja i SAD tvrde da su obrambenog karaktera. Sjeverna Koreja je ovog mjeseca tijekom prvog dana vježbi ispalila dva projektila. UN je Sjevernoj Koreji nametnuo sankcije kojima im se zabranjuje ispaljivanje dugodometnih projektila, ali ne i kratkodometnih.

>> Nožem napao i po licu razrezao američkog veleposlanika u Seulu

>> Nova frizura diktatora postala predmet ismijavanja

Komentara 15

Avatar Abcd....
Abcd....
12:23 13.03.2015.

Izgleda da nitko ne smije nista testirati dok obamin rezim ne da dozvolu. Netko kao s.koreja ispali projektil u more, dok netko kao izrael testira na civilima, pogotovo na zenama i djeci.

DU
Deleted user
09:20 13.03.2015.

Kako UN ni je zabranijo Americi i J.Koreji ispaljivanje raketa dugog i kratkog dometa u u tim ratnim vjezbama oko S.Koreje,ali eto naso im se neko koce da im ispali rakete bez ikakvog straha,barvo buco ti si kralj………………...

Avatar korisnicko-ime
korisnicko-ime
19:06 13.03.2015.

Netko testira rakete i bombe na civilima, netko na moru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije