Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLOSTAVLJANJE DJECE

Ova snimka zgrozila je javnost!

udara dječaka
Foto: Screenshot Youtube
1/2
12.04.2015.
u 09:40

Justin Whittington tako ga je snažno udario da je dječak završio na podu

Američka policija uhitila je muškarca koji je u trgovini udario dječaka u glavu, a incident je zabilježen na nadzornim kamerama, prenosi ABC.

Justin Whittington (23) uhićen je u petak ujutro, a određena mu je jamčevina od milijun dolara. Dječaka su pregledali liječnici te je u redu.

Policija nije otkrila u kakvom su odnosu Whittington i dječak, no vlasnik trgovine Harry Dindral rekao je da mu je Whittington otac te da ih je i prije viđao zajedno u trgovini.

Incident se dogodio u gradu Bakersfield u saveznoj državi Kaliforniji. Na videu se vidi kako dječak bježi od muškarca, no on ga sustiže i udara ga tako snažno da je dijete završilo na podu. Potom ga podiže, a neka žena ga odvodi iz trgovine.

- Nikad mi ne bi palo na pamet da se tako odnosim prema djetetu - komentirao je Chris Danaher, koji radi u obližnjem salonu za tetoviranje.

- Njegova žena ili djevojka očito je bila trudna. Nije ju bilo briga. Uzela je sina i napustila trgovinu - rekao je Danaher.

 

>> Djevojčica o seksualnom zlostavljanju tetka progovorila u zadaćnici

>> Maloljetne kćeri prisiljavala na prostituciju čak 10 godina

Komentara 2

Avatar Neron
Neron
11:37 12.04.2015.

Od ove priče strašniji je samo naslov. Sramotno novinarstvo!

LI
lighthouse
08:33 13.04.2015.

Strašno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije