Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imenovanje na HRT-u

Jozo Barišić bit će jedan od najbližih suradnika Siniše Kovačića

Jozo Barišić
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
05.03.2016.
u 10:17

Ovo je veliki povratak Joze Barišića koji je bio među urednicima koje je smijenio Goran Radman dok je bio glavni ravnatelj HRT-a

Novi glavni ravnatelj HRT-a Siniša Kovačić već će početkom idućeg tjedna imenovati neke najbliže suradnike. Za sada je sigurno da će mu jedan od najbližih suradnika biti Jozo Barišić, dugogodišnji novinar i urednik na HTV-u.

Ovo je veliki povratak Joze Barišića koji je bio među urednicima koje je smijenio Goran Radman dok je bio glavni ravnatelj HRT-a. Očekuje se da će Siniša Kovačić u svom timu imati još neke urednike i novinare koji su za vrijeme vladavine Gorana Radmana bili u drugom planu.

>>Siniša Kovačić najavio podizanje razine profesionalnosti na HRT-u

Komentara 48

IV
Ivopetokraka
15:09 05.03.2016.

Vrijeme je osloboditi HTV , zspravo odloboditi kompletsn okupirani javni prostor, zaustaviti fašizaciju Hrvatske i da mediji budu u interesu Hrvatske a ne nevidljivih nslogodavaca iz komšiluka.

PI
Pitaobih
15:04 05.03.2016.

Pitao bih symo zsvrsava li Sleksandrizacija takozvane Hrvatdke televizije?

KL
Klarahrv
10:22 05.03.2016.

Bogu hvala! Napokon ćemo imati Hrvatsku televiziju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije