Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sabor

Jovanović: Građani su prepoznali kriminalno ponašanje vlasti

jovanović
Arhiva VL
01.10.2010.
u 11:29

- Nadam se da će građani takvoj vlasti presuditi što prije, rekao je Jovanović.

- Ako je aktualna vlast svoje političke kampanje financirala novcem koji je nelegalno uzimala reketom od državnih tvrtki, onda je to duboko nemoralno i kriminalno. Nadam se da će građani takvoj vlasti presuditi što prije, poručio je SDP-ov Željko Jovanović i tako podigao tenzije između svoje stranke i vladajućeg HDZ-a odmah na početku saborske rasprave o izmjenama Zakona o USKOK-u.

Dodao je i kako je gotovo 80 posto anketiranih protiv aktualne vlasti, što je dokaz da su građani itekako prepoznali kriminalno ponašanje vlasti, a izmjene Zakona o USKOK-u nazvao je temeljem za sprečavanje državnih firmi da u vrećama i crnim BMW-ima donose novac u stranku. 

- Ako je aktualna vlast svoje političke kampanje financirala novcem koji je političkim reketom i političkom korupcijom isisala iz državnih tvrtki, ona je duboko nepravedna, nelegalna, kriminalna i ja se nadam da će građani presuditi takvoj vlasti na izborima koji moraju biti što prije, zaključio je Jovanović.  

Na njegov istup reagirao je i predsjednik Sabora Luka Bebić koji ga je upozorio kako zastupnici ne mogu procjenjivati je li nešto kriminalno ili nije te mu poručio kako "ima situacija kad bacite predmet koji se vrati kao bumerang." 

- Jednako paušalno mi možemo reći da je Kukuriku koalicija kriminalna organizacija zbog vaših članova koji su upleteni u afere, poručio je Jovanoviću HDZ-ov Krunoslav Markovinović.

Ključne riječi

Komentara 35

OB
-obrisani-
15:59 01.10.2010.

@ Ivica_M \"Prepoznali su građani pročetničku politiku SDP-a. \" --- Što, time što je SDP koalirao sa četnikom Stanimirovićem? Ne, to je bio HDZ. . Da nije po SDP-ovom prošlomjesečnom pokušaju da se Srbima da autonomija u Hrvatskoj? Ne, i to je bio HDZ.

Avatar PotemkinVillage
PotemkinVillage
18:08 01.10.2010.

Građani Rijeke, Zagreba....prepoznali su davno kriminalno ponašanje lokalne vlasti, a li što im to znači...ništa. Za razliku od centralne vlasti koja \"čisti\" kriminal u svojim redovima, ovi lokalni diktatori svakog onog tko ukaže na kriminal proglašavaju špijunčinom.

OB
-obrisani-
12:10 01.10.2010.

da prepoznali smo ga godine 2000 kada su 6 januarci docepali se vlasti ...strava i uzas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije