Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
18.02.2014. u 12:00

Kada su se domaći specijaliteti ohladili a organizatori izgubili strpljenje, domaćini su nazvali predsjednikov Ured...

Ivo Josipović, predsjednik RH, trebao je u nedjelju posjetiti Bašku Vodu gdje su ga za svečano postavljenim stolom u novom omladinskom domu na stadionu NK Urania čekali domaćini na čelu s načelnikom Joškom Roščićem. Čekali ga, čekali, ali ne i dočekali. Kada su se domaći specijaliteti ohladili a organizatori izgubili strpljenje, domaćini su nazvali predsjednikov Ured... Rečeno im je da Josipović uopće nije na putu u Bašku Vodu jer je protokol pogriješio za sedam dana i dolazak planira iduće nedjelje. Ako do tada na Pantovčaku nabave dobar kalendar. 

Glavaš odbija mirovinu da ne bi isplatio žrtvu

Branimir Glavaš, najpoznatiji zatvorenik mostarske kaznionice, nakon što je njegova presuda za ratni zločin postala pravomoćna izgubio je generalski čin i mandat saborskog zastupnika, ali ne i povlaštenu mirovinu koju mu kao stečeno pravo nitko ne smije uskratiti. Novi list otkriva da je mirovinu u iznosu od 11.000 kuna Glavaš uskratio sam sebi stavivši je u – mirovanje. Glavaš od rujna 2011. ne želi primati mirovinu u želji da izbjegne isplatiti Radoslava Ratkovića, oštećenog iz slučaja Selotejp. U sudskoj presudi stoji da je obavezan isplatiti 80.215 kuna, ali Glavaš iz kaznionice poručuje: “Ne dam!”. Od Glavaševa inaćenja zasad korist ima samo – državni proračun.

Super Melita nema 19 funkcija nego samo osam

Melita Mulić, saborska zastupnica SDP-a, žurno je demantirala članak u Slobodnoj u kojem stoji da “Super Melita” ima čak 19 različitih funkcija. “Nemam više 19 funkcija, sada sam članica samo osam saborskih odbora“, pojašnjava ambiciozna političarka. Zanimljivo je da uza sve silne obaveze Mulić često putuje pa je samo lani iz proračuna ubrala 110.000 kuna putnih troškova, od čega 64.000 kuna na avionske karte. Nije lako letjeti s odbora na odbor.

Premijer ne zna tko kupuje, ali mi znamo tko plaća

Zoran Milanović, premijer, na pitanja novinara o nabavi automobila odgovara da “ne zna tko kupuje i odlučuje u kojem će se autu tko voziti“. On ne zna tko kupuje, ali mi jako dobro znamo tko sve to plaća.

Komentara 1

DU
Deleted user
17:01 18.02.2014.

dobro da su fulali datum....cijela drzava je profitirala.....koliko se ustedijelo na dnevnicama, gorivu......a drug bi ivo ionako samo isprdio par kurtoaznih parola...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije