Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik u Sisku

Josipović smatra da neće biti pojačanog monitoringa

josipovic (1)
Foto: Nikola Čutuk/Pixsell
1/6
16.06.2011.
u 18:16

- Ako ćemo pozivati predsjednike svih susjednih država, pozvat ćemo i Borisa Tadića, osvrnuo se Josipović na proslavu Dana državnosti

- Okvir monitoringa je jasan i neće priječi uobičajenu razinu zbog događaja u Splitu, kazao je predsjednik Ivo Josipović danas u Sisku, gdje je sudjelovao na svečanoj sjednici Županijske skupštine u povodu Dana Sisačko-moslavačke županije.

Od Gay Pridea u Zagrebu očekuje da će svi građani svoje mišljenje i svjetonazor iznositi bez nasilja. Komentirao je i proslavu Dana državnosti.

- Ako ćemo pozivati predsjednike svih susjednih država, pozvat ćemo i Borisa Tadića. Ipak, malo je kasno, previše se čekalo s organizacijom takve vrste proslave - rekao je Josipović.

Komentara 27

KP
KPJ.p2p.SDP
21:02 16.06.2011.

Kukuruzi se njišu, kukuruzi se njišu ....

OB
-obrisani-
21:03 16.06.2011.

Ma tko pita Josipovića i novinarku,šta će biti EU odlućuje

OB
-obrisani-
21:54 16.06.2011.

yugonostalgicaru josipovicu odstupi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije