Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAPOŠLJAVANJE
Povratak na članak

Josipović: Sigurnosni sustav potencijalno je ugrožen

Valja provjeriti je li došlo i do konkretnog ugrožavanja, rekao je Josipović

Komentari 59

Avatar grob
grob
11:05 02.03.2014.

Ugraožen je od vaše strane,država koju vi vodite i ministar pusič je preodređena na propast. Za normalnoga hrvata izjava pusičke daleko je opasnih od klepetanja karaMarka.

VL
CV
crna vrana
10:36 02.03.2014.

Sigurnosni sustav je ugrožen zato jer nije izvršena lustracija udbaša i njihovih potomaka koji su se infiltrirali u svim djelovima državnog aparata , u javnim tvrtkama, u kulturi, u obrazovanju i znanosti i u medijima. Nikad samostalnu hrvatsku državu nisu htjeli , pa i danas rade na njenoj disoluciji !

VL
ĆA
ćaćaća
10:48 02.03.2014.

kad pogledamo ko su mu savjetnici sve je ugroženo..čovijek se pita jeli on srpski ili hrvatski predsjednik?

VL
CA
cro army
10:17 02.03.2014.

Kak i nebi bio ugrozen nad su oko tebe sve udbasi ili njihova djeca i ti yusipovicu stoijs i branis Sasu Perkovica opasnog igraca !!!Treba i tebe prvog maknut ste pozicije i sve oko tebe!!!Sasin caca na sudu zbog ubojstavava onih koji su zivjeli za HRVATSKU a njegov sin ti savjetnik!!A i ti sam nemas hrvatsku cistu proslost !!

VL
DU
Deleted user
11:20 02.03.2014.

..presidente nakon pola mandata nije siguran dali je kompromitiran sigurnosni sustav...i to govori čovjek koji drži na platnom spisku sina jednog perkovića ili savjetnike tipa jović...hahaha

VL
DU
Deleted user
10:58 02.03.2014.

druze predcednice imas ti u svom uredu zaposlenih po robinskoj liniji ili po sistemu nasljednika sa oca na sina.................a za dilanje dokumenata obrati se bivsem dozivotnom parazitu koji je arhiv sirom otvorio britanskim novinarima i spijunima........

VL
DU
Deleted user
10:43 02.03.2014.

ko su ti savjetnici ,bljedoliki

VL
Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
10:55 02.03.2014.

Kada drug Josipovic i zgovori drzava je u opasnosti , on misli na sebe, on misli- "on je drzava".Ne vjerujte drugu predsedniku , nisu ni svi udbaši kriminalci ni ubice . Malicev grijeh je sto ima brata novinara , koji se bavi istrazivanjem, koji je razotkrio puno rabota , Mesica, Josipovica i Perkovica . Uostalom poznat nam je gotovo svima . Nije Drzava u opasnosti nego razotkriveni kriminalci, Josipovic napada Karamarka a brani , brani Perkovica i ostale Svoje koji ga drze na vlasti . Karamarko je "uhljebio" Malica , a ko je uhljebio Sasu Perkovic i ostalu UDBU , koje uhljebio tisuće drugih u zadnje dvije godine .

VL
CI
cicibela
11:04 02.03.2014.

Kada je na užas zapadnih partnera VSOA tajne podatke predavala Beogradu i Moskvi, onda Josipović nije bio zabrinut.

VL
KR
kresimirn
10:50 02.03.2014.

konkretno ugrožavanje se dogodilo prije manje od 5 godina i malo manje od 4

VL
SL
Slivnjak
11:37 02.03.2014.

"Janukoviču", tvoj rezervni položaj se nalazi u Beogradu a tvoju sigurnost čuva udbaška zmija.

VL
Avatar Aristarh
Aristarh
10:40 02.03.2014.

Grožnja sigurnosti nezavisne republike Hrvatske su oni koji ne vole nezavisnu republiku Hrvatsku. Grožnja sigurnosti nezavisne republike Hrvatske su i oni koji su podložni ucjenama od onih koji ne vole postojanje nezavisne republike Hrvatske. Skoro svi savjetnici Josipovića su jugonostalgićariri a Aleksandar Saša Perković mora igrati onako kako mu ugroženi čača sugerira ili čačini neprijatelji, ili bivši prijatelji iz regije koji također ne vole nezavisnu republiku Hrvatsku. I ON se sada našao sazivati VONS zbog ugroze nezavisne republike Hrvatske. Meni to više slići na ugrozu onih koji kuju plan kako oslabiti nezavisnu republiku Hrvatsku. cl.137 kaznenog zakona; KOJI JE IZBRISAN; Gradanin Republike Hrvatske koji pokuša Republiku Hrvatsku dovesti u položaj podredenosti ili ovisnosti prema kojoj drugoj državi, kaznit ce se kaznom zatvora najmanje tri godine. ............ Neki misle da je to zbog regije a ja mislim da je to povezano sa potpisivanjem tko zna čega Josipovića u Londonu. .......... Lustracija je lijek za sve probleme Hrvatske.

VL
CA
cro army
10:22 02.03.2014.

O RH pricaju i na njenom celu ste bas vi koji niste i ne zelite je i tu je problem nas hrvata ali su vas izabrali vasi istomisljenici pa se zajedno gusite u jadu i bijedi !!!

VL
CA
cro army
10:24 02.03.2014.

Dok je nas bit ce i HRVATSKE mi smo je oslobodili i budno sve pratimo!!

VL
CA
cro army
10:34 02.03.2014.

Sigurnosni sustav je od samog pocetka ugrozen ima vas svugdje oko nas p a nazalost i na celu ste drzavnih institucija !!

VL
MO
morituriite
11:06 02.03.2014.

Predsjedniče regiona, a kako to da sigurnosni sustav nije potencijalno ugrožen zbog činjenice da je Vama savjetnik velikosrpski propangandist Dejan Jović kao i Aleksandar Saša Perković, sin udbaša Josipa Perkovića koji je upravo izručen NJemačkoj?!?! Kako nas ovaj predsjednik regiona jeb* u mozak i smije nam se, a najgore je što nekima to i ne smeta. Štoviše, sviđa im se.

VL
CA
cro army
10:31 02.03.2014.

Dok je nas bit ce HRVATSKE ako nema nje nema ni nas !

VL
KR
KroničarHr
11:11 02.03.2014.

Predsjednik Josipović je samo nekoliko puta žestoko i hitno reagirao, svaki put kada je netko ozbiljno načeo njegovu brižno njegovanu sliku apsolutno časnoga političara i čovjeka bez mrlje u karijeri, koju godinama, a pogotovo od kada je predsjednik, posve jednakim metodama kao u komunističkim režimima, održavaju mediji koje u potpunosti na različite načine kontrolira. To je bilo kada je Indeks otvorio aferu sa ZAMP-om, koja zbog zagušivanja medija nikada nije rasvijetljena, to je bilo kada su Pupovčeve velikosrpske tjedne novine iz Zagreba otvorile neka pitanja oko njega, kada je bijesno udario po Pupovcu i to se događa danas, nakon što ga je Karamarko na predizbornome skupu žestoko napao. Zanimljiva veza između afere koju je otvorio Indeks i ove nazovi "obavještajne" afere je - Indeks. Naime, Karamarka se optužuje da je nezakonito zaposlio brata Gordana Malića, novinara istraživača koji nakon otkaza u EPH surađuje sa Indexom, a nakon što je Malić u emisiji Bujica vrlo jasno optužio aktualni hrvatski državni vrh za nezakonito prodavanje oružja sirijskim pobunjenicima. I sada predsjednik Josipović, koji i na probleme na koje po Ustavu, osobno i profesionalno m o r a reagirati kao predsjednik Države, nikada nije reagirao jasnim stavom ili inicijativom, pokušava uvjeriti javnost kako je ovo što je sada počeo - principijelno pitanje. Smiješno, zapravo tragikomično, kako zbog svega što sam u uvodu naveo, još i više zbog toga što Josipović govori o - nacionalnoj sigurnosti!!!

VL
ST
stefj
12:22 02.03.2014.

Ah, ti izbori... Ispada da nam je predsjednik najveći licemjer, neka samo pogleda koga je on zaposlio, tko su mu savjetnici, pa nek onda nešto priča o pogodovanju pri zapošljavanju. Osim toga, tajne službe nisu bile u domeni premijera, već predsjednika, tak da je on osobno, a prije njega Mesić odlučivao tko će i gdje će biti zaposlen...

VL
DU
Deleted user
11:33 02.03.2014.

Ono sto nam " ulijeva nadu i sigurnost " je da se nas predsjednik sjetio da postoji ugroza sigurnosnog sustava, ali tek nakon HDZ-ovog sastanka na jugu Dalmacije kada je opravdano prozvano i necinjenje s predsjednikove strane. Mozda ce sadad napokon neki uvidjeti kako sa VONS ne saziva zbog gospodarske krize, zbog izjava ministrice unutarnjih poslava u Bg-u kojom opet kao i milanovic promovira gradjanski rat, zbog navodnih pogodovanja, kradja i afera poput segona i linica, zbog neplacanja i oprastanja poreza podobnim tajkunima itd.itd. Da, VONS se saziva zbog moguceg nepotizma u zaposljavanju kadrova u SOA-i koje je potpisao, zamisli.......Karamarko. Izgleda da samo imperija pokusava uzvratiti udarac, dobro potkovana udbaskim obavjestajnim podatcima. Ili falsifikatima? Vidjet cemo uskoro.......Tragikomicno !

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.